Luk

Kroatisk chef: Savnede Lovren og Perisic

| EM | 1 kommentar

Infoboks

Kroatien er færdig ved EM, efter de tabte 3-5 i forlænget spilletid mod Spanien. Holdets landstræner Zlatko Dalic ærgrer sig over, at han manglede Ivan Perisic og Dejan Lovren. 

De kroatiske viceverdensmestre kunne ikke gentage den flotte slutrunde fra 2018. 

Ottendedelsfinalen mod Spanien blev endestationen mandag aften i Parken, hvor kroaterne måtte strække gevær efter at have tabt 3-5 i forlænget spilletid i en forrygende fodboldkamp.

Det skuffede selvsagt den kroatiske landstræner Zlatko Dalic, der savnede to af sine profiler i form af forsvarsspilleren Dejan Lovren og kantspilleren Ivan Perisic. 

- Selv hvis vi manglende bare én nøglespiller, så ville det være et stort tab for vores hold, men vi manglede to - Lovren og Perisic. Vi gjorde vores bedste for at opnå et stort resultat, og vi kom tæt på. 

- Vi spillede godt. Vi gjorde alt, hvad vi kunne og kom tilbage på 3-3. Vi havde nogle chancer derefter, men vi kunne ikke vinde. Vores mål var at nå knockout-fasen, hvilket vi gjorde, men så mødte vi et virkelig stærkt spansk hold, siger Zlatko Dalic på det efterfølgende pressemøde. 

Næste opgave for Spanien bliver kvartfinalen mod Schweiz fredag. 

 


Af Andreas Roesen

1 kommentar

Rigoletto 09:22          
Lovren ? har han ikke været over the hill længe ?
Tirsdag 26. oktober