LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk
Julekalenderen er sponsoreret af Mr Green

Kronjyske hardhittere og en SFO-pædagog

| Superligaen | 8 kommentarer
Kronjyske hardhittere og en SFO-pædagog

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,19 3,45 3,30
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Bag låge nummer 23 i vores julekalender finder vi et All Star-hold med Randers FC, som vores læser Michael fik øjnene op for i sin SFO, hvor én af spillerne arbejdede.

I 2015 bestod bold.dks julekalender af 24 fodboldpersonligheders All-Star-hold, og i år byder julekalenderen så på de bedste og mest interessante drømmehold fra vores fantastiske og indsigtsfulde læsere. Mange tak for alle bidragene!

Bag låge nummer 23 skal vi en tur til Randers, som vores læser Michael faldt pladask for, da han var knægt.

- Jeg har været fan siden barnsben - dengang Randers FC hed Randers Freja, og trøjen var hvid og blå. Dengang var der også kun ståpladser.

- Vi boede i en forstad til byen, min familie og jeg. Jeg husker ofte, hvordan min far og jeg kørte ind til byen for at se kampene. Desværre er jeg ikke så tit på stadion længere - og jeg er jo ikke den eneste, som det desværre ses på tilskuertallet.

- Klubbens tidligere målmand Martin S. Jensen var pædagog i den SFO, hvor jeg kom efter skole, og måske var det i virkeligheden ham, som fik mine øjne op for klubben.

- Jeg tror, vi var mange i SFO'en, som så op til ham i hvert fald. Han fortjener derfor også pladsen på bænken til mit All Star-hold.

Michael Madsens All Star-hold med Randers FC fra 2003 og frem ser således ud:

Målmand
Kevin Stuhr Ellegaard: 180 kampe, 0 mål

Reaktionsstærk, god i luften på indlæg, god i duellerne. En meget komplet målmand, som reddede holdet mange gange. Han var samtidig et af de første "store navne", som blev hentet til klubben.

Forsvar
Søren Pedersen: 222 kampe, 3 mål

Ikke noget teknisk vidunder, men altid stabil og konsekvent i defensiven. Som fan følte man sig sjældent utryg, når modstanderen udfordrede.

Ralf Pedersen: 138 kampe, 4 mål

En rigtig hardhitter og god gammeldags midtstopper. Tog desværre lidt for mange kort til sig, men dominerede godt i luften. Blev lidt for usikker i sine ældre dage.

Mads Fenger: 262 kampe, 3 mål

Meget stabil forsvarsspiller, som også kunne noget teknisk - gode afleveringer og koldblodig. Samtidig rigtig klubmand med mange kampe. Han er savnet.

Jan Frederiksen: 80 kampe, 1 mål

Venstrebacken har altid været lidt en akilleshæl i min optik. Men Jan Frederiksen gjorde det godt, selvom det blev en kort periode. God offensivt og defensivt.Midtbane
Yura Movsisyan:
38 kampe, 21 mål

Det er selvfølgelig ikke korrekt at placere ham på midtbanen. Men jeg har gået ud fra den 4-4-2, som har kendetegnet RFC bedst. Lynhurtig spiller, som søgte hullerne i modstanderens forsvar. Jeg har sjældent set en så iskold afslutter i klubben. Blev desværre kun til en sæson.

Kenneth Møller Pedersen: 173 kampe, 21 mål

Hårdtarbejdende midtbanespiller, som dog også havde finesse og teknik, hvilket ofte kom til udtryk ved dødbolde. Fungerede også på kanten.

Tidiane Sane: 171 kampe, 27 mål

Igen en hårdtarbejdende midtbanespiller med fint overblik. I nogle kampe var han nærmest usynlig, men leverede et kæmpe løbearbejde. Andre kampe strålede han og leverede den ene guldbold efter den anden. Til tider lidt for lavt bundniveau.

Angreb
Søren Berg:
114 kampe, 26 mål

Kom til klubben i en sen alder, men det kunne ikke ses. Hårdtarbejdende, målgivende og målfarlig. Passede rigtig godt ind på holdet i sin tid.

Marc Nygaard: 66 kampe, 25 mål

Spillet var sjældent kønt, når den store angriber var på banen. Men han var målfarlig og en god opspilsstation. Tog også topscoretitlen en sæson.

Carsten Fredgaard: 124 kampe, 6 mål

Lidt samme type som Søren Berg, men knap så målfarlig. Altid hårdtarbejdende offensivt og defensivt, og han formåede ofte at udfordre modstanderens back og komme til mange indlæg. Pokalvinder og Årets Pokalfighter 2006.

Bænken er som følger: Martin S. Jensen, Issah Ahmed, Alexander Fischer, Jonas Damborg, Jonas Kamper, Djiby Fall og Karsten Johansen.

Læs med igen juleaften, hvor det ikke er et All Star-hold stillet med én klub, men ud fra lidt andre parametre.

Kilde: randersfc.dk

julekalender@bold.dk


Af Sara Margren

8 kommentarer

Consul 09:15          
Stærkt hold, mangler vel kun en Johnny Thomsen et sted ?
K9Cox 10:08          
Søren Berg var en dygtig teknisk spiller. Ham havde jeg helt glemt
Skrok65 12:12          
Der var masser af siddepladser , der hvor " de rige " sidder i dag
morrison66 12:37          
Nu følger jeg ikke Randers ret meget, men når man siger at venstre backs ofte har været et problem. Har man ikke haft ham Chris Sørensen i nogle sæsoner, mindes da at han var en ganske habil back, men han var måske ovre sine bedste dage da han var i Randers? Eller hvordan?
mirakelmix 17:53          
Chris Sørensen spillede så vidt jeg husker mest centralt, da han var Randers, fordi han ikke længere var hurtig nok til backen og rutinen skulle bruges centralt.

Jeg forstår ikke helt det, der står omkring Movsisian... Der bliver jo lige præcis ikke brugt en klassisk 4-4-2?
Burde opstillingen ikke være:

Ellegaard
S. Pedersen - R. Pedersen - Fenger - Frederiksen
Berg - K. Pedersen - Sane - Fredgaard
Nygaard - Movsisian
Gentile 09:24          
Man kan jo altid diskutere sådan noget - men Søren P. (nuværende sportschef) burde bestemt ikke være med på et sådant hold. Ingen tvivl om hans fighterhjerte, men mangel på teknik og overblik i kampsituationerne gør, at Johnny Thomsen er meget bedre kvalificeret på den position.
Randersc Freja FC 10:17          
Gentile. Fuldstændig enig
Fredag 22. marts