Luk

Kroos reddede Reals sejr på stregen til sidst

| La Liga | 31 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Rayo Vallecano 2-1
La Liga
14' 1-0 Toni Kroos
38' 2-0 Karim Benzema
76' 2-1 Radamel Falcao

Real Madrid topper La Liga efter en 2-1-sejr over Rayo Vallecano, men det krævede en redning på stregen i tillægstiden fra Toni Kroos. 

Real Madrid kunne spille sig alene i front af La Liga, hvis de lørdag aften vandt lokalopgøret mod La Ligas helt store positive overraskelse Rayo Vallecano.

Gæsterne har nemlig trods sin status som oprykker spillet sig til en hidtidig sjetteplads i Spaniens bedste række.

Efter blot fem minutters spil blafrede netmaskerne første gang hos Rayo Vallecano, da Karim Benzema fandt Vinicius midtfor mål, men den franske angriber var offside, da han modtog bolden.

Ni minutter senere modtog Vinicius bolden efter et glimrende dybdeløb, hvorefter han fandt Marco Asensio til højre i feltet.

Hans aflevering på tværs af feltet tog en afretning, så den faldt i perfekt højde for en kontrolleret flugter af Toni Kroos, der på den måde sendte 1-0-scoringen i kassen.

1-0 blev til 2-0 i det 38. minut, da David Alaba smækkede et genialt indlæg på tværs. Boldens strøg ind mellem forsvar og målmand og fandt Karim Benzema, der blot skulle sætte indersiden på for at styre kuglen videre i kassen til 2-0.

Og den franske angriber burde faktisk være blevet noteret for et mål mere inden pausen, da Vinicius' afslutning gav en ripost tæt under mål, som Real Madrids nummer ni dog headede over kassen.

Derfor gik de to hold til pause med stillingen 2-0.

Falcao åbnede kampen op igen

Real Madrid fortsatte fra anden halvlegs start og en forrygende dribletur af Vinicius, hvor han med snævre driblinger satte flere modstandere, fortjente næsten bedre skæbne.

Afslutningen fra brasilianeren røg nemlig forbi målmand Stole Dimitrievski, men bag ham kom Esteban Saveljich løbende og sparkede væk.

I det 54. minut blev Asensio spillet dybt af Toni Kroos, men den spanske offensivspiller forsøgte at vippe bolden over Rayo-keeperen, der blev stående og reddede.

Otte minutter senere kombinerede Ferland Mendy, Vinicius og Karim Benzema med hæl og tå i venstre side, inden sidstnævnte forsøgte at krølle den over i det lange hjørne, men han overplacerede forsøget.

I stedet endte Benzema næsten med at sætte Rayo Vallecano i gang, da han mistede bolden oppe foran Rayos felt i det 77. minut.

Det sendte Bebe afsted i en kontra, og da han nåede feltet, trak han bolden over til venstrebenet og sparkede den fladt på nærmeste stolpe.

Minuttet efter kom reduceringen så, da indskiftede Radamel Falcao steg til vejrs og stangede Alvaro Garcias indlæg i kassen ved bageste stolpe.

Falcao måtte desværre udgå skadet kort efter, men Rayo fortsatte med at tro på udligningen.

Det var tæt på at give pote dybt inde i tillægstiden, hvor Toni Kroos måtte sparke væk på stregen efter et hjørnespark.

Men Real Madrid holdt stand og snuppede de tre point og førstepladsen i La Liga.


Af Andreas Roesen

31 kommentarer

Sims91 22:53          
Solid præstation langt hen ad vejen, men den kamp skulle jo være lukket tidligt. Håbløst at det endelige resultat overhovedet skal se tæt ud. Rigtig mange fine spilsekvenser. Den sidste aflevering og afslutningerne manglede dog kvalitet fra alle de offensive spillere i aften. Noget bedre kamp af højre side end sidst Asensio, Camavinga og Carvajal spillede sammen. Asensio som den bedste af de tre. De to andre har stadig plads til forbedring.
losamigoss 22:55          
Nøj hvor havde det været dumt at smide point her. Der skal altså mere skarphed til! Kroos MVP med mål og hans hurtige opfattelse og reaktion her til sidst.
Dodge 23:10          
Solid præstation langt hen ad vejen,
Hvis den præstation var solid, så må United være verdensklasse i disse dage.
Olzen JM 23:18          
@sims
Hvilken kamp har du set? Asensio spillede da elendigt, langsom bold omgang og brænder to kæmpe chancer...
Generelt en svag præstation af Real i 2. Halvleg, hvor særligt benzema lignede en der var uinteresseret i kampens resultat.
Slettet(371811220901) 23:20          
Dodge

helt enig. real tågede da rundt ligesom united tidligere idag. en dag som idag understreger igen igen, hvor meget la liga har sænket sig i niveau. jeg ka ikke pege på et eneste hold i ligaen der har en jordisk chance ude i europa. det bliver de nationale titler et stykke tid.
Lampardo 23:35          
Ærgeligt at Rayo ikke fik point! Jeg havde regnet dem som sikker nedrykker!
Pantic 23:39          
Fodbold er nu vidunderligt. Real burde inden Falcaos scoring, være foran med 4 eller 5. I stedet ender man med at være lykkelig over en snæver sejr.

Ærgerligt for Vinicius at hans solo præstation blev reddet på stregen. Benz mærkeligt uskarp. Asensio sædvanligt uskarp.
Onsdag 19. januar