Luk

Kryptisk Pogba: Jeg har det sjovt i Manchester

| Manchester United | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Chelsea 4-0
Premier League
18' 1-0 Marcus Rashford
65' 2-0 Anthony Martial
67' 3-0 Marcus Rashford
81' 4-0 Daniel James

Paul Pogba er kryptisk omkring sin fremtid, men han lover, at han altid vil give alt, når han er på banen. Det siger han ifølge engelske Metro til fransk RMC Sport.

Der har været sagt og skrevet meget om Paul Pogba denne sommer, hvor franskmanden har været rygtet væk fra Manchester United, som han gerne vil videre fra.

Søndag startede midtbanespilleren dog i 4-0-sejren over Chelsea i Premier League-premieren, hvor han også noterede sig for to assists. 

Efter kampen ville 26-årige Pogba dog ikke endegyldigt slå fast, at hans fremtid fortsat er i Manchester United. Det siger han ifølge engelske Metro til fransk RMC Sport.

- Der har været ord, men fremtiden vil vise, hvad der vil ske. Det er stadig et spørgsmål, siger han og fortsætter:

- Men jeg er i Manchester, og jeg har det sjovt med mine holdkammerater. Jeg vil vinde kampe, og jeg giver altid alt, når jeg er på banen.

Især Real Madrid og Juventus har været nævnt som en kommende destination for Paul Pogba. Men indtil videre er han altså stadig Manchester United-spiller.


Af Jonas Sand

7 kommentarer

Jpp 22:44          
"og jeg giver altid alt, når jeg er på banen."

Det kan da vist diskuteres. Er der planer om at sælge sludrechatollet? Det er opslidende at være vidne til.
LaPioche 22:48          
Ikke lige foreløbig i hvert fald. Hvis vi sælger ham uden at erstatte ham, er vi fucked.
Sebalist 23:00          
Jeg kan næsten ikke forestille mig, at man slipper ham nu, hvor vinduet er lukket. Man har heller ikke købt ind til et salg af ham. Det ville være selvmord. Midtbanen er tynd i forvejen.
Og selv om man sidder tilbage med følelsen af, at han spillede en sløj kamp i dag, leverede hans altså to assists. Når man gør det på en dårlig dag, er det måske fint nok at have sådan en type rendende.
TST 23:33          
Kryptisk min bare røv!
Luk nu bare den historie ned.
turbocharlie666 01:55          
Hvis Pogba kostede 1.2 mia mens det engelske vindue var åbent, så tror jeg ærligt talt ikke, at der er nogen klubber som har råd til ham NU!!

Man Utd sælger næppe, når man tænker på, deres centrale midtbane i forvejen er tyndt besat.

Real madrid og Juventus må lære at byde nok i rette tid, hvis de vil have spillere :) nu er det for sent :)
MM27 07:10          
Enig, hvis Real ikke havde råd for en uge siden, så har de da slet ikke råd nu!

Noget andet er, at Pogba nok lever og ånder for den slags ballade. Som fans ved vi meget lidt om, hvad der foregår på de interne linjer i klubben, især vedrørende transfers, men noget tyder da mere og mere på, at Pogba nyder at være en centrum på denne måde.
Token33 08:03          
Er Pogba ikke bare endnu en ung knægt, der aldrig fik / tog chancen for at få et sundt perspektiv på livet? Der er mange af dem - de lever i en anden verden, og det er som om mange fans accepterer den her åndssvage og usympatiske fantasiverden.
Lørdag 15. august
Fredag 14. august