LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kudsk: Presset ligger på Silkeborg

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Kudsk: Presset ligger på Silkeborg
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Thisted - FC Helsingør
NordicBet Liga (03/03)
Oddset 4,60 3,80 1,70

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Thisted-spilleren Christian Kudsk håber på, at Thisted kan overraske i sæsonpremieren mod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg. Presset ligger på dem, siger han.

På søndag bliver den nye sæson i 1. division sparket i gang. Thisted starter med en svær kamp på udebane mod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg.

Thisted-spilleren Christian Kudsk erkender, at Silkeborg er favoritter, men han håber at han og holdkammeraterne kan overraske dem på JYSK park.

- Jeg ved ikke, om det er en fordel at møde Silkeborg i første kamp. Det er i hvert fald et rigtig godt hold, som gerne vil tilbage Superligaen i denne sæson, så på papiret er det jo en kamp, de skal vinde. Presset vil ligge på dem, og så håber jeg, at vi som underdogs kan komme og overraske dem, siger midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

- Det bliver dog svært at få point med hjem fra Silkeborg. De har et rigtig godt hold, og de er rigtig gode på hjemmebane. Så vi skal stå imod deres pres fra start, og hvis vi kan det og får vores spil til at fungere, så ser jeg gode chancer for at få point med hjem.

20-årige Kudsk er i denne sæson udlejet til Thisted fra Vejle.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar