LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kuhn: Babayan og Kirkevold gav os pondus

| Superligaen | 2 kommentarer
Kuhn: Babayan og Kirkevold gav os pondus
Foto: Getty Images

Hobro IK-cheftræner Allan Kuhn mener, at der først blev rigtig kamp om det, da Edgar Babayan og Pål Alexander Kirkevold blev skiftet ind mod Brøndby søndag.

Hobro IK havde ikke én eneste afslutning inden for rammen, før der var gået omtrent 70 minutter af opgøret mod Brøndby søndag aften.

Afslutningen stod indskiftede Pål Alexander Kirkevold for, og det var ganske symptomatisk for kampen, hvis man spørger cheftræner Allan Kuhn, som også satte Edgar Babayan ind.

- Vi mødte et godt hold. Vi prøvede at forsvare os, som vi har gjort de sidste mange kampe, hvor vi ikke har lukket så mange mål ind, og det fungerede udmærket. Men der blev først en kamp ud af det, da vi skiftede Pål og Edgar ind.

- Det gav os noget pondus og noget tro på tingene. Vi flyttede spillet op i den anden ende, og Brøndby blev pludselig lidt ængstelige, så vi kunne måske godt have sneget et resultat hjem, siger Allan Kuhn.

Årsagen, til at det ikke blev til flere afslutninger i indledningen, var forholdsvis simpel.

- Vi løb meget efter Brøndby i den første time, fordi vi ikke holdt fast i bolden, og så kommer man bare ikke til målchancer. Brøndby kørte bare på og pressede os. 

- Vi ved godt, Brøndby er gode og dygtige, så det generer mig ikke så meget. Det generer mig, at vi ikke holdt bedre fast i bolden, men det handler om mod. Jeg så mod i de sidste 25 minutter, og det er jeg glad for, siger Allan Kuhn.

Hobro har på det seneste fået lukket pænt af i forsvaret, og klubben er ikke længere isoleret i bunden. Det glæder da også Allan Kuhn, at Hobro formåede at tage til Brøndby og holde kampen åben til det sidste.

Hobro mangler stadig at møde SønderjyskE og AGF i efteråret.

Jacob Quvang / bold@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 25. maj