Luk

Kusk blev den store AaB-helt: Fantastisk

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - AaB 2-3
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Mads Lauritsen
44' 1-1 Pedro Ferreira
53' 1-2 Pedro Ferreira
83' 2-2 Sebastian Grønning
86' 2-3 Kasper Kusk

Kasper Kusk blev matchvinder for AaB, da han scorede sejrsmålet til 3-2 mod Viborg kort før tid i et opgør, hvor det var hektisk i slutfasen.

Viborg og AaB leverede stor underholdning, da de to mandskaber tørnede sammen på Energi Viborg Arena, hvor gæsterne endte med at vinde med 3-2.

Det var dog hektisk lige til det sidste, hvor Viborg formåede at udligne til 2-2 efter 83 minutter ved Sebastian Grønning, men hjemmeholdet kunne ikke holde stand, da AaB få minutter senere sikrede sig sejren.

AaB-mandskabet havde det dog ikke nemt, hvor dårligt forsvarsspil sendte dem bagud i opgøret.

Det fortæller Jacob Rinne til Eurosport 2.

- I første halvleg spiller vi fint, selvom vi kommer bagud efter rigtig dårligt forsvarsspil. Vi spiller dog fint med gode kombinationer, og det gør vi også i anden halvleg.

- Vi bliver så presset tilbage, hvor vi ikke kan komme ud af deres pres, som ligger højt, udtaler Jacob Rinne, som havde en stor redning kort før tid.

Det var dog Kasper Kusk, som skabte den store AaB-jubel, da han blot et minut efter sin indskiftning sparkede sejrsmålet ind i netmaskerne med fire minutter tilbage af opgøret.

Og det var helt fantastisk for AaB-spilleren i en periode, hvor det gik rigtig stærkt i Viborg.

- Det var selvfølgelig dejligt. Det gik lidt stærkt lige pludseligt, hvor Viborg fik scoret (til 2-2, red.), og hvor jeg så kom ind lige efter. Det var fantastisk at få lov til at hjælpe holdet i dag, fortæller Kasper Kusk.

AaB står nu noteret for 15 point efter otte runder, hvor de ligger på en tredjeplads i 3F Superligaen.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september