Luk

Kusk vil spille fast: Kunne måske blive SIF

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AaB 1-3
Superligaen Grundspil
35' 1-0 Emil Holm
38' 1-1 Louka Prip
54' 1-2 Kasper Kusk
90' 1-3 Louka Prip

Kasper Kusk håber at komme til at spille fast, og AaB-målscoreren lukker ikke døren for en mulig genforening med Kent Nielsen i Silkeborg.

Efterårssæsonen har været noget op og ned for Kasper Kusk i AaB.

Mandag aften blev den 30-årige kantspiller afgørende med både mål og assist i 3-1-sejren over SønderjyskE.

Kusk startede på bænken, men kom ind grundet en skade til Iver Fossum, og han er naturligvis godt tilfreds med sin egen indsats.

- Der er ingen tvivl om, at som jeg spillede her, skal jeg selvfølgelig spille hver gang, men der er også en grund til, at jeg ikke spiller hver gang, og det er, fordi jeg ikke har spillet sådan hver gang. 

- Men der er ingen tvivl om, at niveauet her var jeg glad for at vise frem, og hvis jeg kan vise det i det næste lange stykke tid, skal jeg nok få en hel masse startpladser, siger Kusk til TV3 Sport efter kampen.

Kasper Kusk har cirka et år tilbage af sin kontrakt i AaB, og på nuværende tidspunkt er der ingen afklaring.

- Jeg vil gerne spille fodbold, som jeg kan endnu, og det har jeg ikke lagt skjul på. Der er ingen tvivl om, at det her efterår har ikke været det, jeg har ønsket. Det har været meget bumlet i midten af det, men jeg synes, at jeg er kommet godt tilbage i de sidste par kampe.

- Jeg er sikker på, at der venter mange kampe i foråret, og så må vi tage den derfra. Jeg satser på, at jeg har mange år som fodboldspiller endnu, siger Kusk.

I TV3 Sports studie blev Kusk også spurgt til, om en genforening med Kent Nielsen, som nu træner Silkeborg, kunne være en mulighed:

- Det kunne det måske godt, men tiden må jo vise, hvad der kommer til at ske. Jeg vil bare spille fodbold i så mange år som muligt nu, og om det er AaB resten af karrieren, eller hvad det er, må vi se på, siger Kusk.


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

Buscape 22:14          
Der er ingen tvivl om, at som jeg spillede her, skal jeg selvfølgelig spille hver gang, men der er også en grund til, at jeg ikke spiller hver gang, og det er, fordi jeg ikke har spillet sådan hver gang

Og jeg elsker hver gang du udtaler dig Kusk. Desuden en rigtig clickbait overskrift. Det er bare ærlig og direkte snak.
Slettet(222148212811) 22:26          
Nej nej nej nej nej nej Kusk!!!
Du skal bare spille noget mere for AaB!!
Dig ka´ vi godt li!!
Armand 00:20          
jeg kan godt huske hvorfor jeg ikke var pjattet med ham i fck.

han spiller simpelthen så vilkårligt. føgler ikke rigtig kamp oplæg, genpresser sjældent og er en humør spiller af rang. han spiller en brandkamp mod et tophold en dag og som en pose nødder mod et bundhold den næste. omvendt næste uge.

oven i det er han ikke sådan en der peaker med holdet. han kan godt spille vildt slattent samtidig med man banker en modstander 4-1 og så til gengæld brænde banen af når alle andre har en off dag.

ham og solbakken var nok det dårligste match ever.
sortmagi 00:42          
Præcist og korrekt beskrevet...
MidtJyskMafia 07:33          
Du er ikke dygtig nok til SIF. Og du er skam også ALT for gammel - nej tak!
Alabu 08:15          
Du er ikke dygtig nok til SIF. Og du er skam også ALT for gammel - nej tak!
Det er alligevel nok noget af det dummeste jeg har læst i et godt stykke tid. Kusk ville kunne gå direkte ind i startopstillingen og samtidig være én af de bedste spillere i truppen.
Therkildsen 11:13          
Han er dygtig nok til SIF, men ikke for god til SIF. Han slår altså hverken Vallys eller Jørgensen af bare sådan lige uden videre- det vil være alt for dumt at hævde. Spillemæssigt ville han passe perfekt ind, men alderen er et minus, da SIF satser på videresalg.
Tirsdag 30. november