Luk

Kvist afviser ikke fremtidig sportschef-rolle

| 3F Superliga | 5 kommentarer

William Kvist vil ikke afvise, at han kan se sig selv i en rolle som sportschef i fremtiden. Men det kræver først, at han dygtiggør sig, siger han til B.T.

Siden fyringen af Ståle Solbakken i FC København i oktober har klubbens tidligere anfører og nuværende bestyrelsesmedlem William Kvist haft titlen som midlertidig sportslig ansvarlig.

Den titel og de arbejdsopgaver, som følger med, har givet Kvist blod på tanden, og derfor vil han ikke afvise, at han i fremtiden kan se sig selv i en rolle som sportschef.

Det fortæller han i et interview med B.T.

- Det vil jeg ikke afvise, man skal aldrig sige aldrig. Men det er ikke nu. Skal det blive aktuelt, må jeg også dygtiggøre mig endnu mere. Men det er ikke lige dér, jeg er nu. 

- Jeg er lige kommet fra min fodboldkarriere, og vi skal også finde ud af, hvor jeg skal henad, men tiden er ikke til det nu, heller ikke i forhold til min familie, siger Kvist til avisen.

Kvist sidder i rollen som sportslig ansvarlig, indtil FC København og AGF bliver enige om en overgang af FCK's kommende sportschef Peter 'PC' Christiansen – under alle omstændigheder skifter 'PC' senest 1. april.

Ham vil Kvist desuden sparre med, når han kommer til klubben, siger Kvist.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård
Søndag 7. marts