Luk

Kvist: Engell er ikke min beslutning alene

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,40 3,55 2,12
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,50 3,50 2,10

Midlertidig sportslig leder i FC København, William Kvist, understreger, at det er en fælles beslutning, som danner grundlag for Christian Engells ansættelse i FCK.

FC København har fredag præsenteret Christian Engell som ny leder af FCK's sportspsykologiske arbejde i stillingen 'Head of People and Culture', og det sker et par dage, efter Engell sagde sin stilling som mentaltræner i Brøndby op.

Engell har tidligere arbejdet sammen med FCK's midlertidigt sportslige ansvarlige, William Kvist, da Kvist selv var professionel, men FCK-lederen understreger, at beslutningen om at ansætte Engell er en fælles én af slagsen.

- Christian er en stor kapacitet inden for sit felt, og han kommer til med stor erfaring og store ambitioner. Han skal lede udviklingen af den mentale del, som er en integreret del af den performancekultur, der skal være i en klub som FCK. Vi ser meget frem til at få ham ombord, siger William Kvist i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det er ingen hemmelighed, at vi har haft et godt samarbejde gennem rigtigt mange år. Derfor var det også vigtigt for mig, at beslutningen om at ansætte Christian på ingen måde blev min alene.

- Det er en fælles beslutning i samarbejde med de øvrige ledere i fodboldafdelingen på tværs af førsteholdet og talentafdelingen, og Sune Smith-Nielsen og Frederik Leth har haft processen, så beslutningen er forankret på tværs i fodboldafdelingen.

Engell selv blev hurtigt overbevist, da han fik henvendelsen fra FCK.

- Jeg blev hurtigt overbevist, da Sune Smith-Nielsen og Frederik Leth henvendte sig, siger Christian Engell og fortsætter:

- Jeg kender Sune fra gode faglige samtaler og har tidligere haft opgaver i FCK Talent-regi, så jeg kender huset og mange af de mennesker, der er samlet på Frederiksberg

- Efter at have mødt Jess, glæder jeg mig til at skulle hjælpe ham og resten af staben på 10´eren med at få præstationer og pokaler i skabet.

- Jeg ser frem til at tage det store ansvar på mig, der ligger i at videreudvikle den fantastiske vinderkultur og vindermentalitet, der er så afgørende i FCK. Ikke mindst, så vi også fremover kan levere de magiske europæiske aftener i Parken.

- Det er de ambitioner, der altid har tændt mig, og som jeg glæder mig meget til at forfølge sammen med mange dygtige kollegaer.

Engell starter i FCK den 1. december.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar