LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kvist: Kun sejren tæller for begge hold

| Superligaen | 7 kommentarer
William Kvist før VM-udtagelse: Jeg skal nok være der
Åge Hareide om Kvist og VM: Jeg er bekymret for alle dem, som ikke spiller
Kvist: Kun sejren tæller for begge hold
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,26 5,95 11,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
Hverken FC København eller FC Midtjylland kan leve med at tabe eller spille uafgjort. Kun sejren tæller for begge hold, siger William Kvist inden fredagens kamp.

William Kvist håber på en startplads, når FC København fredag aften tager imod FC Midtjylland, da Carlos Zeca er ude med karantæne.

Midtbanespilleren forventer en kamp, hvor ingen af mandskaberne kan bruge uafgjort til noget og ingen af holdene heller kan tåle at tabe.

- Jeg forventer en meget intensiv kamp. Måske ikke verdens smukkeste kamp, men en enormt intensiv og koncentreret kamp fra begge parter, hvor der ikke er nogen tvivl om, at det fysiske kommer til at være i spil og også deres dødbolde. Men selvfølgelig håber vi at få spillet en god gang fodbold, som vi også viste senest i Herning, siger Kvist til fck.dk.

- Jeg siger ikke, det bliver en afventende kamp, men der er virkelig ikke nogen af de to hold, der kan tåle at tabe den her kamp! Og heller ikke leve med at spille uafgjort, det er kun sejren der tæller. Vi så forleden, hvordan Midtjylland tog til Brøndby og vandt og cadeau til det, for det var en flot præstation, hvor det virkede som om de var i god kontrol. Det kan godt være de kommer busende lidt mere herinde, men de har jo haft en del nederlag herinde, så de måske tænker, at de ikke skal give os for meget plads. Vi får se.

Sidst de to hold mødtes i Herning var FCK foran 2-0, men FCM kom tilbage i kampen og endte med at vinde 3-2.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts