Luk

Kvist: PC har redskaberne til FCK's situation

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,15 3,60 2,20
Oddset 3,10 3,50 2,25

William Kvist glæder sig over ansættelsen af Peter Christiansen, der med sit hårde arbejde og sin vindermentalitet vil blive et stort aktiv for FCK, spår Kvist.

FC København har fredag præsenteret ny sportsdirektør i form af Peter Christiansen, der kommer til fra AGF senest i april 2021.

Ansættelsen glæder midlertidig sportslig leder William Kvist.

- Vi ser meget frem til at få PC til FCK som sportsdirektør, og vi er overbeviste om, at han har de rette redskaber i den situation, vi befinder os i, og til den fremtid, vi går i møde, siger Kvist til fck.dk og fortsætter:

- PC har med stor succes bidraget til at løfte først Randers FC og siden AGF sportsligt, og han kommer med stor erfaring og indsigt i dansk og skandinavisk fodbold og har vist en stor evne til at identificere dygtige spillere.

- PC bliver et stort aktiv i vores i forvejen stærke setup i fodboldledelsen, og vi ser frem til det samarbejde, han kommer til at få med dem.

- Han er en enormt hårdtarbejdende mand, der har taget sit vinderinstinkt med videre fra sin aktive karriere, og han har gennem mange år vist sine evner som en dygtig købmand.

- Samtidig er det også altid dejligt at få en tidligere FCK´er tilbage i Parken og på Nummer 10, så vi glæder os meget til, at PC starter, siger William Kvist. 

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

-Kongen- 14:16          
Det bedste ved denne ansættelse (og enhver anden til rollen) er, at vi forhåbentligt slipper for at glo og høre på Kæmpefjolset Kvist
BlueAndWhite 14:28          
Lad os så håbe Kvist trækker sig helt tilbage
Ditka 14:37          
Stor indsigt i skandinavisk fodbold. Det er da ikke et marked for dem. Er der blevet skåret i transfer budgettet?
settler 15:22          
nej bare rolig vi fortsaetter med at hente profilerne i superligaen i bedste Bayerns stil.
God Bold 18:09          
Så stor vindermentalitet & erfaring med scouting og spillerhandler på en for FCK lav hylde er dét, der skal bringe FCK ud af krisen? Fra sportschef med primær fokus på scouting og spillerhandler i tæt samarbejde en chef, der er tidligere sportschef og med inde over de fleste områder til en rolle som sportsdirektør i klubben med DKs største setup, hvor man står alene med ansvaret og referer til en bestyrelsesformand, der ikke har den store indsigt i fodbold. Spændende at se om PC kan ´vokse med opgaven´ - tror det blir svært og med modvind fra start.
Maxbold 18:31          
Øv, nyder at se den arrogante KVIST save grenen over.
Nu må Zanka og Rulle Fischer alene stå for arrogancen og flæberriet.
Tom Wanks 21:06          
Desværre er det ofte sådan, at når en part har vist stor og eklatant inkompetence (bestyrelsen, inklusive Kvist), så falder éns tillid til samme parts dømmekraft generelt - og det er slet ikke betryggende at Kvist præsenterer en sportschef i rosende og forsikrende vendinger. Det er nærmest bekymrende, selvom PC har lidt erfaring - dog fra lavere niveau - at komme med.

Kvist & kompagnis ´setup´ virker ikke særligt gennemtænkt. Ærligt talt.
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar