LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kyhl om Akharraz: Udelukker ikke noget

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Kyhl om Akharraz: Udelukker ikke noget
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg

Det er endnu ikke blevet besluttet, om Osama Akharraz og FC Helsingør har en fremtid sammen, forklarer direktør Janus Kyhl.

Offensivspilleren Osama Akharraz har den seneste måneds tid trænet med i FC Helsingør, men parterne ved endnu ikke, om det bliver til mere end et træningsophold.

Akharraz har stået uden klub, siden han i sommer forlod netop Helsingør.

- Han kender klubben, og vi kender ham. Nu har Osama brugt lidt tid, han ville gerne lige ordentligt i gang. Indtil videre ser det rigtig fint ud, og så skal vi sammen se på, om vi skal få sat noget i værk til foråret. Men så langt er vi ikke kommet endnu, siger Kyhl til bold.dk.

Ifølge direktøren har 28-årige Akharraz vist sig godt frem i den måneds tid, han har trænet med, og Kyhl er ikke afvisende over for et nyt samarbejde.

- Vi udelukker bestemt ikke noget. Nu kommer der lidt ro på, efter vi har spillet sidste turnerings- og reserveholdskamp, og så går vi i gang med at se på hvordan og hvorledes.

- Det er en spiller, vi er glade for i klubben. En god fyr og en sød og behagelig gut. Så lad os se, hvad der sker, siger Janus Kyhl.

Kyhl tilføjer desuden, at han og trænerne den kommende tid skal se på, om der skal ske noget med truppen over vinteren. Det ligger dog fast, at hvis der skal noget ind, skal der også noget ud.

Tirsdag præsenterede klubben den 21-årige offensivspiller Lucas Haren, der senest har spillet i HIK.

Casper Dalsten / bold@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj