LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kyle Walker hylder engelsk fællesskabsfølelse

| VM | 6 kommentarer
Når England VM-finalen? Hør de engelske eksperters vurdering
Kyle Walker hylder engelsk fællesskabsfølelse
Foto: Getty Images

Infoboks

England - Tjekkiet
EM Kvalifikation Gruppe A (22/03)
NordicBet 1,30 5,55 10,50
Stream England – Tjekkiet på Eurosport Player
Advertisement
Kyle Walker tillægger englændernes fællesskabsfølelse og familiære forhold en stor andel i holdets vej til semifinalen ved den igangværende VM-slutrunde i Rusland.

England kan onsdag aften spille sig i VM-finalen for første gang siden triumfen i 1966, hvor The Three Lions løftede trofæet på hjemmebane.

Englænderne har flere gange skuffet sine fans ved tidlige exits i de større turneringer, men ifølge Kyle Walker skyldes de gode præstationer i år et helt tæt og unikt sammenhold uden for banen.

- Alle er meget tætte med hinanden. Det er en meget speciel gruppe, det her. Der er nok kun ét ord, der kan beskrive det, og det er familie.

- Vi har sagt farvel til vores rigtige familier derhjemme, så nu udgør denne gruppe vores helt egen familie.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at tilbringe så mange uger sammen med gutterne i Rusland indtil nu, siger Kyle Walker til det engelske fodboldforbund.

England har kun spillere fra den hjemlige liga, Premier League, med til VM-slutrunden denne sommer.

Stream England – Tjekkiet på Eurosport Player
Advertisement

Af Kenneth Hansen

6 kommentarer

RaSMuS. 11:59          
Respekt for at England er i semifinalen. Det er dejligt, når det går godt for hold, som der notorisk er blevet rakket ned på i snart to årtier.

Men det er jo i den grad også fortællingen om en historisk nem vej til en VM-semifinale og potientielt en finale. Ét er, at en stor del af forhåndsfavoritterne er røget tidligt ud - et andet er, at England ligeledes havnede i den klart letteste halvdel af knock out fasen.

Hensigten er ikke at rakke ned på englænderne, for jeg håber egentlig, at de som minimum havner i finalen, men de skal passe på med ikke at falde i den fælde, der hedder hovmod. Det forholdsvis lave (efter engelske standarder) forventningspres, der har været i år, har passet dem godt og givet dem frihed. Sejre over Tunesien, Panama, Columbia og Sverige er jo ikke ligefrem sensationelt for en trup som Englands.
malthe94 12:01          
It´s coming home
It´s coming home
It´s coming
Football´s coming home!
Mathews 12:43          
Rasmus, de to ting hænger jo unægteligt sammen. Havde Tyskland, Argentina og Spanien ikke spillet under niveau, var der ingen grund til at snakke om den lette/svære halvdel. Det er svineheldigt, men det er ikke Englands skyld at topholdene fra deres halvdel faldt igennem med et brag.
Acheron 3 13:03          
Jeg mangler stadig at se officielle eksempler på det engelske hovmod i form af udtalelser m.m.
RaSMuS. 14:59          
@Acheron

Jeg skriver også, at de skal passe på med ikke at falde i den fælde. Før kvartfinalen var snakkede Kane om at vinde turneringen, ligesom Dele Alli også har gjort det. Ambitioner er gode at have, men Englands styrke i år har netop blandt andet været rollen som outsider og den kollektive ydmyghed.
Kalle Puyol 19:00          
Syns´ De 3 Løver fortjener VM. De sidste mange turneringer har de lidt, under et ubønhørligt pres. Presset synes aftaget, GO Lions! :-D
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar