Luk

Kylian Mbappe strålede i PSG-premieresejr

| Ligue 1 | 1 kommentar
PSG-stjerner i chok-nederlag mod Rennes – Se alle 3 kasser her
Flot kasse: Niang udligner til 1-1 mod stjernerne fra PSG
Cavani udnytter forsvars-brøler og sender PSG i front
Voldsomt: PSG-spiller slår og sparker modstander i hovedet på under ét sekund - se det her
Neymar-løse PSG cruisede til sejr - se alle målene her
Kylian Mbappe strålede i PSG-premieresejr
Foto: Getty Images

Kylian Mbappe scorede og lagde op, da PSG vandt 3-0 over Nimes i klubbens første kamp i den nye Ligue 1-sæson.

Neymar vil væk fra PSG, og derfor var brasilianeren ikke at finde i truppen, da PSG søndag aften åbnede sæsonen i den franske Ligue 1 mod Nimes.

Her viste 20-årige Kylian Mbappe dog, hvorfor den franske storklub ikke er afvisende over for at sælge den utilfredse kantspiller. Den unge franskmand strålede nemlig i sæsonens første kamp og fortsatte med at imponere.

Her startede han på toppen sammen med Edinson Cavani, og det var den uruguayanske angriber, der før kom på måltavlen.

Et hjørnespark ramte en Nimes-spiller på armen efter 24 minutter. Dommeren måtte tjekke på VAR-skærmen, men dømte efterfølgende straffespark, som Cavani udnyttede.

PSG sad tungt på både spil og chancer i løbet af første halvleg, hvor gæsterne ikke havde meget at true de forsvarende mestre med.

Vi skulle dog frem til ti minutter inde i anden halveg, før Mbappe fik udbytte af konstant at være en trussel for Nimes-defensiven.

Juan Bernat blev sendt igennem med en høj stikning bag gæsternes forsvar. Her sendte han bolden skråt tilbage i feltet, hvor den 20-årige angriber scorede sit første mål i sæsonen.

Franksmanden fortsatte med at være livlig, og med 20 minutter igen var han i oplæggerens rolle, da det blev 3-0. 

Mbappe modtog bolden på kanten af feltet, hvor han rolig tog den til sig, inden han sendte en indskiftet Angel Di Maria alene med keeperen. Her kunne argentineren let score.

Kampen sluttede 3-0, og PSG satte derfor med det samme kursen den rette vej i jagten på endnu et mesterskab. De forsvarende mestre topper nu Ligue 1 sammen med Joachim Andersens Lyon, der også vandt 3-0.


Af Jonas Sand
Tirsdag 20. august