Luk

Kyniske AaB straffede AGF i målfest

| 3F Superliga | 116 kommentarer

Infoboks

AGF - AaB 1-4
Superligaen Mesterskabsspil
38' 0-1 Rasmus Thelander
40' 0-2 Tom van Weert
44' 0-3 Iver Fossum
45' 1-3 Jakob Ankersen
90' 1-4 Søren Tengstedt

AaB var effektive, da de fredag aften slog AGF med 4-1 i 3F Superligaen. 

AaB var fredag aften gæster i Aarhus, hvor de mødte AGF for tredje gang i juni måned. 

Hjemmeholdet kom til kampen i forrygende form. Således AGF havde ikke tabt i 3F Superligaen, siden de mødte Silkeborg før coronapausen. 

AaB havde omvendt ikke vundet en Superligakamp efter pausen, og derfor var det heller ikke overraskende, at AGF kom også bedst fra start. 

Kampen var ikke mange minutter gammel, da Jakob Ankersen prøvede lykken fra kanten af feltet, men han måtte se sin afslutning blokeret. 

Efter knap en halv times spil kom den unge AGF-midtbane, Albert Grønbæk, også frem til en god mulighed, da han blev spillet fri i dybden, men afleveringen blev en smule for lang, så Grønbæk måtte smide sig frem for at få afsluttet. 

Den afslutning smuttede tæt forbi stolpen.

Kort forinden appellerede AaB kraftigt for straffespark, da Sebastian Hausner havde fat i Lucas Andersen, men dommerens fløjte forblev tavs. 

Med ti minutter tilbage af første halvleg, indledte AaB nogle forrygende minutter. På blot seks minutter scorede gæsterne tre gange. 

Først headede Rasmus Thelander et langt indkast fra Lucas Andersen i en blød bue over i fjerneste hjørne, hvor Eskelinen ikke kunne nå over. 

Og blot to minutter senere sendte Iver Fossum et fladt indlæg i feltet, som Tom van Weert smed sig frem i og prikkede i mål. 

Yderligere fire minutter senere blev det 3-0, da Iver Fossum denne gang kom i målscorerens rolle. Nordmanden samlede en clearing op på kanten af feltet, som han halvflugtede i nettet. 

AGF nåede dog også at få reduceret i en hæsblæsende afslutning på første halvleg. 

Frederik Tingager forlængede et langt indkast videre til Jakob Ankersen, der headede bolden det sidste stykke i mål. 

Dermed gik AaB til pause med en 3-1-føring.

Efter pausen jagtede AGF en reducering, hvilket de også kom tæt på ved flere lejligheder. 

Efter 66 minutter havnede et hårdt indlæg for fødderne af Nicklas Helenius, der afsluttede første gang på overliggeren. 

Men AaB var heller ikke uden chancer. Med knap 20 minutter igen af opgøret fandt Lucas Andersen en helt fri Søren Tengstedt, der sendte bolden over mål. 

Nicklas Helenius kom dog også frem til endnu en god mulighed, da han med ti minutter tilbage af kampen kom højest på et indlæg, som han headede over mål. 

I stedet lukkede og slukkede Søren Tengstedt for AaB, da han tog revanche for afbrænderen tidligere. Fra kanten af feltet krøllede offensivspilleren et frispark rundt om AGF-muren og i nettet. 

Med 4-1-sejren er AaB fire point efter Brøndby. AGF's forspring ned til fjerdepladsen kan skrumpe til seks point, hvis FCN slår Brøndby på søndag.

 

 

 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Andreas Roesen

116 kommentarer

Siden_1880 21:00          
Sløset...
FCKNørrebro 21:00          
Øh hvad skete der lige der?
Jillionaire 21:00          
Hva så de "hvie", hvad blev der af jagten på 2 pladsen.

Synes der var mange GF´er der var sikre på at der kun var 4 point op til FCK efter denne kamp :)

Når FCK gylden mulighed for at ligge afstand til GF og hale ind på FCM.. Kom så :)
AaBager 21:00          
Walkover
Math3370 21:00          
Haha det virkelig typisk GF
Karpan 21:01          
Træls at miste point mod et hold, der ikke har meget at spille for. Tror det kunne have bragt spænding, hvis dommeren ikke overser straffet til Grønbæk - omvendt overså han også et i den anden anden vej tidligt i kampen. Generalt synes jeg dommeren lavede en del, men det kan vist ikke komme bag på nogen med den standard vi har i Superligaen.

AaB er trods alt det hold jeg helst vil tabe til, dels fordi de ikke er en trussel for os, og dels fordi det er det eneste ikke-fusionshold i Superligaens Mesterskabsspil.

Forhåbendtlig kan vi holde fast i 3. plads, med de mistede point tvivler jeg på at vi kan nå FCK - selv med en sejr var chancerne små, nu må de vist være minimale.
metode 21:01          
Lækkert endnu engang at bringe AGF ned på jorden. Selvom det også er morsomt at se dem tro, at de er Guds gave til dansk fodbold, mens deres spillestil vel mest af alt minder om Horsens.
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli