LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kyniske Düsseldorf knuste Herthas ti mand

| Bundesliga | 0 kommentarer
Kyniske Düsseldorf knuste Herthas ti mand
Foto: Getty Images
Fortuna Düsseldorf snuppede lørdag en meget sjælden sejr i Bundesligaen - Hertha Berlin, som var ti mand i mere end en halvleg, blev nedlagt med 4-1. Stuttgart slog Nürnberg med 2-0.

Fortuna Düsseldorf har resultatmæssigt været det dårligste hold i Bundesligaen hidtil, og derfor lå klubben allersidst i tabellen, inden Hertha Berlin lørdag lagde vejen forbi.

Gæsterne fra hovedstaden hænger derimod på i toppen, og de kunne med en sejr i Düsseldorf spillede sig helt op på en midlertidig fjerdeplads, hvis alt flaskede sig.

Men det gjorde det bestemt ikke. 

Efter 41 minutter af en første halvleg, som Hertha havde domineret tungt, blev Maximillian Mittelstadt nemlig tildelt sit andet gule kort, og derfor måtte han tidligt i bad.

Backen pressede sin modstander, som netop havde afleveret bolden og var på vej til at løbe i ny position, ud af banen, og det var åbenbart nok til det andet gule kort.

Düsseldorf nåede ikke at drage fordel af overtaller før pausen, men i anden halvleg lykkedes det i flere omgange.

Takashi Usami fik efter 50 minutter bolden i fletet, og med et brag af en afslutning, plaffede han bolden op i nettaget og bragte Düsselsdorf på 1-0.

Den føring blev udbygget 13 minutter senere, da Rouwen Hennings var løbet i position ved bageste stolpe og fik en perfekt aflevering fra Mathias Zimmermann, og så scorede Hennings stensikkert til 2-0.

Det blev samtidig dødsstødet til Hertha Berlin, som ikke formåede at rejse sig - i stedet scorede Benito Raman til 3-0 efter 84 minutter, da han snød sin oppasser med en skudfinte og bragede bolden.

Hertha Berlin fik pyntet på sagerne kort før slutfløjt. Davie Selke brød alene igennem og udplacerede Michael Rensing i Düsseldorf-målet.

Düsseldorf havde imidlertid fået smag for mål, og i overtiden lykkedes det igen Benito Raman at finde netmaskerne - dermed vandt Düsseldorf med 4-1.

Andetsteds lykkedes det et af rækkens andre bundhold, Stuttgart, at tage en sejr. Det skete på udebane mod Nürnberg, som lige nøjagtig holder sig over stregen. Stuttgart vandt 2-0.

Timo Baumgartl og Erik Thommy stod for de to scoringer, der sikrede den sjældne sejr.


Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april