Luk

La Liga-chef revser City, PSG og CL-forslag

| International | 29 kommentarer
Pinlige PSG og Buffon-nedtur: Sløjt nederlag og målmandsdrop afslutter sæsonen - se alle målene her
Bum: Sensationen Mbappé bringer PSG tilbage i kampen - se hans 33 (!) ligamål her
Hvad sker der, Buffon? Nyt drop af veteranen - se det her
Puha Buffon: Den italienske veteran ser ikke for skarp ud - se PSG komme bagud til Reims her
Kylian Mbappe med opsigtsvækkende udmelding! Åbner op for muligt klubskifte i takketale
La Liga-chef revser City, PSG og CL-forslag
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester City og PSG skader markedet med deres finansielle metoder, mener La Liga-præsident Javier Tebas, der også kritiserer forslaget om at justere Champions League-strukturen.

La Liga-præsident Javier Tebas er rasende.

Han skyder således med skarpt over for storklubber som Manchester City og PSG, som ifølge ham forvrænger konkurrencesituationen med deres økonomiske gevinst uden for fodboldverdenen.

- Problemet med PSG og City er, at de er statsfinansierede klubber; én af dem på benzin-penge, og den anden på gas, siger Tebas til The Telegraph.

- Europæisk fodbold bliver skadet massivt, fordi der går inflation i markedet, så klubber skal betale latterlige summer for at holde på deres spillere.

- Jeg er tilhænger af, at man regulerer måden, man genererer penge på. Alt, der tjenes uden for fodbold-sektoren, skaber en umulig kløft.

La Liga-chefen er desuden meget imod de nye forslag om at ændre Champions League-formatet til det, som mange frygter vil blive en lukket fest.

- Disse forslag er en katastrofe for europæisk fodbold. De vil ødelægge nationale ligaer ved at spise dem af med den fjerdebedste europæiske turnering.

- Det vil koncentrere endnu mere rigdom til topklubberne, og i sidste ende lukker toppen om sig selv. Det kan vi ikke tillade sker.

Tebas foreslår, at man ikke ændrer Champions League overhovedet, for den nuværende struktur fungerer upåklageligt, siger han.


Af Sara Margren
Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni