Luk

La Liga-chef vil have Ronaldo og Mourinho

| La Liga | 6 kommentarer

Infoboks

La Ligas præsident, Javier Tebas, håber, at både Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho en dag vender tilbage til den spanske liga.

Efter ni år i Real Madrid vinkede Cristiano Ronaldo for godt et år siden farvel til La Liga for i stedet at iføre sig Juventus-trøjen.

Står det til La Ligas præsident, Javier Tebas, vender Ronaldo dog hjem til det spanske engang i fremtiden.

- Jeg troede, hans afgang ville gøre mere ondt, men jeg foretrækker en La Liga med CR7 i forhold til én uden. Jeg håber, han vender hjem til Spanien, siger Tebas til Canal 11 ifølge Football Italia.

Og Ronaldo er ikke den eneste, La Liga-præsidenten drømmer om at se igen.

- Jeg håber, at Jose Mourinho kommer tilbage og står i spidsen for et hold i La Liga. Han er en fantastisk træner og et stort navn, der kan promovere vores liga, siger han.

56-årige Mourinho er i øjeblikket uden klub efter fyringen i Manchester United i december 2018.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

MwapeMitiLegend 09:19          
Hvad snakker manden om. Cristiano har ikke niveauet til at spille i La Liga mere. Et skifte til MLS eller Japan er mere realistisk.
bruger 147765 09:19          
han snakker for meget den klovn.
FrancescoTotti 09:26          
Det er klart at 2 så store profiler er godt for la liga.
FLVDR 10:01          
@Mwapemitilegend med din kommentar får du Tebas til at lyde som Einstein.
DuSåDum 11:38          
Hvad snakker manden om. Cristiano har ikke niveauet til at spille i La Liga mere. Et skifte til MLS eller Japan er mere realistisk.
Jeg tror sådan set niveauet på banen er underordnet, når man snakker om spillere som Messi eller Ronaldo. De tiltrækker mange mennesker og mange mennesker giver mange penge.
Der er absolut ingen sportslig tankegang i hans udtalelse, det er ren business.
Lollywood 12:51          
Tebas´ kommentarer får ham umiddelbart til at fremstå som en mand, der lever i fortiden og kun kender det han allerede har haft og uden nogen vision for fornyelse og hvem morgendagens stjerner er.
Men nu er det jo taget ud af en kontekst. Jeg håber, at han også gør sig tanker om den generelle "talentflugt" der har været fra spillere udviklet i de spanske klubber gennem de seneste år.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september