Luk

Lålå er i dialog med Helsingør

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Lålå er i dialog med Helsingør
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Jonathan ’Lålå’ Nielsen har det sidste stykke tid trænet med og spillet kampe for FC Helsingør, og nu snakker parterne om at lave en aftale.

Jonathan ’Lålå’ Nielsen var for nogle år siden en af de farligste divisionsbombere, men en række alvorlige skader har holdt angriberen tilbage.

I januar ophævede Lyngby hans kontrakt, og siden har Lålå været klubløs. Men nu holder han sig i gang i 1. divisionsklubben Helsingør, hvor han måske får en permanent aftale.

- De har så været så flinke at sige, jeg kan træne med der, indtil jeg er helt klar. Nu begynder det så at gå i den rigtige retning, og jeg snakker lidt med dem om at blive.

- Jeg tror, både klubben og jeg har det sådan, at vi lige ser, hvad der sker. For mig er det ikke så vigtigt, at der kommer en kontrakt, jeg kan forholde mig til de næste to år og være bundet af det, mens jeg stadig ikke helt ved, hvordan kroppen reagerer med tiden.

- Vi snakker lidt frem og tilbage om nogle forskellige løsninger, og jeg har været rigtig glad for, at de efter så lang tid ser mig som en, der kan hjælpe holdet, siger Lålå til bold.dk.

Angriberen har været i Helsingør af flere omgange og finder det naturligt at være en del af klubben.

- Jeg kender stort set alle derude og falder meget naturligt ind i omklædningsrummet. Det betyder selvfølgelig meget. Det er rart, der ikke er stress over, at jeg skal være tilbage på et bestemt tidspunkt, eller at der er en kontrakt, der udløber.

- Jeg har snakket med (Christian, red.) Lønstrup og (Brian, red.) Gellert, og der er ikke noget pres på. De føler, det går fint i træningen, og der er ikke noget, jeg skal nå. De har masser af tid, og det sætter jeg selv selvfølgelig utrolig meget pris på.

Senest har Jonathan Nielsen kæmpet for at blive klar oven på en knæskade. Han har kunnet træne i nogle måneder og har også spillet et par kampe, men der er stadig et stykke vej.

- Det har selvfølgelig været en lang og voldsom skade, men nu er jeg efterhånden ved at komme i gang og træner tre gange om ugen lige pt.

- Der går det egentlig fint. Det er mere efterreaktionerne, hvis jeg for eksempel har haft en hård træning, så kan det godt gøre ondt dagen efter. Men jeg tror, det er meget naturligt, at man skal vænne kroppen til at blive brugt igen efter halvandet år.

Hvordan er det at komme tilbage på banen efter så lang en pause?

- Det er en udfordring. Man skal lige vænne sig til, at kroppen og benene ikke altid vil det samme som hovedet. Men det går egentlig fint nok, og touchet på bolden er egentlig okay.

25-årige Lålå Nielsen har foruden Helsingør og Lyngby en fortid i AB og Hvidovre.

bold@bold.dk


Af Adam Egholm Madsen

1 kommentar

poh 00:00          
Chokerende nyhed :)
Lålå er ved at blive for Helsingør hvad Jonas Hebo er for HIF.
To gode spillere - sjovt de ikke kan slå til andetsteds end hvor de kommer fra.
Selvom Jonatan selvfølgelig har været plaget af skader i Lyngby, så vidt jeg ved...
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober