Luk

Lacazette og Saka udklasserede Saints

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Southampton - Arsenal 1-3
Premier League
3' 1-0 Stuart Armstrong
8' 1-1 Nicolas Pépé
39' 1-2 Bukayo Saka
72' 1-3 Alexandre Lacazette

Alexandre Lacazette og Bukayo Saka lavede begge mål og assist, da Arsenal slog Southampton med 3-1 på udebane.

Det var nummer ti i Premier League, som tog imod nummer elleve, da Southampton på hjemmebane skulle imod Arsenal tirsdag aften. 

Derfor var der på forhånd lagt op til en lige affære mellem to mandskaber, som har svinget meget i denne sæson.

Saints fik en drømmestart på kampen, da Stuart Armstrong hamrede et indlæg i kassen bag Bernd Leno til 1-0, der selvom han ramte bolden, ikke kunne holde netmaskerne fra at blafre.

Der gik dog ikke mange minutter før at Arsenal fik udlignet. Efter i fejl i opspillet fra Saints endte bolden hos Nicolas Pepe, som placerede bolden over i det lange hjørne til 1-1. En sjælden succesoplevelse for den hurtige kantspiller. 

Kort før halvlegen bragte Arsenal sig også i front. Alexandre Lacazette fik sendt en perfekt aflevering ned imellem Southampton-forsvaret, som ikke kunne følge med Bukayo Saka, der rundende keeperen og satte bolden i kassen til 2-1.

Efter 50 minutter var Theo Walcott tæt på at udligne mod sin tidligere klub, men den hurtige kant fik overplaceret sit spark.

Et kvarter før tid gjorde byttede Saka og Lacazette rollerne om fra målet i første halvleg. 

For her fandt den hurtige kant nu franskmanden ved bagerste stolpe, som let kunne sende bolden i kassen til 3-1 tæt under mål.

Da der var spillet 85 minutter var James Ward-Prowse tæt på at reducere, men denne gang fremførte Leno en god redning.

Derfor vandt Arsenal med 3-1 efter en flot kamp af særligt Saka og Lacazette, som betyder, at holdet rykker de op som nummer otte i Premier League med 30 point.


Af Theis Fischer Brandt
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts