Luk

Lacazette: Pepe skal forstå Premier League

| Premier League | 1 kommentar

Nicolas Pepe skal lære at forstå Premier League, mener Alexandre Lacazette. Han er efterhånden ved at være der, og der er meget i vente, vurderer franskmanden.

Nicolas Pepe scorede i weekenden en enkelt pind og lagde op til to, da Arsenal smadrede Newcastle i Premier League. Dermed fik klubbens fans lov til at smage på lidt af det, den ivorianske kantspiller kan.

Han blev hentet for et rekordbeløb, men har kun vist få prøver på sit potentiale, men hvis man spørger Alexandre Lacazette, så skal det hele nok komme.

- Jeg plejer at sige, at vi skal være tålmodige med ham. Han er stadig ung, og han kom hertil fra en anden liga, og det er altid anderledes, siger Alexandre Lacazette ifølge Sky Sports.

- Premier League er den hårdeste liga i verden, synes jeg, så man skal være god ved nye spillere som ham.

- Han har brug for selvtillid, og når han får det, er han bedre. Han har brug for tid til at forstå, hvordan ligaen er, og nu kan vi se en virkelig god udgave af Nicolas Pepe, siger Lacazette.

Nicolas Pepe har i alt spillet 22 Premier League-kampe, og det er blevet til fire kasser og fire oplæg siden ankomsten i sommer.

I sidste sæson scorede han 22 kasser og lavede 11 oplæg i løbet af 38 Ligue 1-kampe for Lille.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 31. marts