LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lambert om Jonas Knudsen: En svær situation

| Championship | 2 kommentarer
Lambert om Jonas Knudsen: En svær situation
Foto: Getty Images

Ipswich-manager Paul Lambert medgiver, at det har været en svær situation med Jonas Knudsen, men er tilfreds med at have taget ham til nåde i weekenden.

Jonas Knudsen var søndag tilbage i kamp for Ipswich, efter landsholdsbacken havde været ude af truppen, fordi han angiveligt håbede på et klubskifte.

Manager Paul Lambert har haft en god snak med Knudsen, og han er tilfreds med backens indstilling og præstation mod Norwich.

- Situationen er svær, men det var ikke svært at bringe ham tilbage i truppen, siger Paul Lambert til East Anglian Daily Times.

- Jeg tror, at han selv troede, han skulle væk i januar, og det satte os i en situation, hvor vi troede, vi skulle miste vores venstreback, og derfor har vi hentet Callum Elder ind for at hjælpe. Men han og Myles Kenlock er unge drenge.

- Vi har aldrig hørt fra nogle klubber omkring Jonas, men vi havde en snak sammen for at se, hvor hans hoved var, og jeg syntes, han kom ind og gjorde det rigtig godt.

Før weekendens kamp spillede Knudsen senest den 26. december mod Queens Park Rangers. Han har kontraktudløb med Ipswich til sommer.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

2 kommentarer

Alba Bellum 16:36          
totalt overvuderet fjols
Bosse1983 19:01          
Lambert? Definitivt.
Lørdag 25. maj