LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lammers før Horsens: Vi har en god mulighed

| Superligaen | 0 kommentarer
Lammers før Horsens: Vi har en god mulighed
Foto: Getty Images

Esbjerg-træneren forventer en svær opgave mod Horsens, men hollæderen tror dog allivel på, at vestjyderne kan tage alle tre point med fra kampen.

Søndag skal Esbjerg fB en tur til CASA Arena, hvor AC Horsens venter. Mens vestjyderne er uden sejr i de seneste to forsøg, kommer Horsens med en flot sejr på Brøndby Stadion i bagagen.

Samtidig har Horsens endnu ikke tabt på hjemmebane i sæsone, men alligevel er Esbjerg-træner John Lammers fortrøstningsfuld forud for kampen, hvor holdet med en sejr kan tage et godt skridt i den tætte række. 

- Ligaen er utrolig tæt. Hvis man taber, så kan man ryge helt i bunden, men omvendt, hvis man vinder, så er det helt anderlededes. Vi kigger på tabellen, men vi koncentrerer os mest om at tage en kamp ad gangen. 

- Vi har en god mulighed i morgen, og med en sejr, så ser det rigtig fornuftigt ud, siger Lammers til klubbens hjemmeside. 

Ifølge Lammers er der særligt to ting, der skal lykkes, hvis det skal ende med en vestjysk sejr i Horsens.

- Horsens er et godt hold, som står rigtig godt rent organisatorisk. De har stor fysik, som de bruger godt og så er de meget farlige på standardsituationer, hvor vi selvfølgelig skal være ekstra opmærksomme. 

- Jeg forventer, vi vil få meget boldbesiddelse på vores halvdel, og så skal vi naturligvis søge efter de frie rum, der kan skabe chancer for os, siger han.

Esbjerg er lige nu et point efter Horsens i tabellen. 

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj