LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lammers: Skive er ikke dårligst i ligaen

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Lammers: Skive er ikke dårligst i ligaen
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Hobro - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 2,90 3,30 2,37
NordicBet 2,90 3,30 2,45

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Esbjerg-træner John Lammers vil lægge pres på førerholdet Vejle med en udesejr over bundholdet Skive onsdag aften. Han mener ikke, Skive er det dårligste hold i rækken.

Esbjerg skal onsdag aften forsøge at holde trykket på Vejle på førstepladsen i 1. division, når vestjyderne besøger Skive.

Cheftræner John Lammers har respekt for Skive, som han mener er bedre end den placering, holdet indtager i ligaen – sidstepladsen.

- De er rykket ned, men det er nu ikke, fordi jeg synes, at det er det dårligste hold i ligaen. De har tabt mange af deres kampe knebent, og de giver ikke meget væk. De er godt organiserede, men det er så heller ikke et hold, som scorer så mange mål, siger John Lammers til klubbens hjemmeside.

Esbjerg har inden kampen tre point op til Vejle på førstepladsen, og derfor skal der sandsynligvis tre point i hus, hvis håbet om en direkte oprykning skal bevares.

- Vi vil fastholde presset på Vejle, for du ved aldrig, hvad der kan ske i de sidste runder. Vi tager det kamp for kamp, og så må vi se, hvordan tingene forløber. Kampen fortsætter helt til det sidste, og det skal vi være klar over i de her to kampe, siger John Lammers

Esbjerg er uden Jeppe Brinch til kampen, da han afsoner karantæne.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Søndag 17. februar