LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lammers træt af at forære dumme mål væk

| Superligaen | 4 kommentarer
Lammers træt af at forære dumme mål væk
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg

Infoboks

Hobro - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 2,90 3,30 2,37
NordicBet 3,10 3,25 2,38
Oddset 3,15 3,20 2,40

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Cheftræner John Lammers ærgrer sig over, at holdet forærede dumme mål væk, da Esbjerg torsdag tabte 5-1 i en træningskamp mod Holstein Kiel.

Esbjerg fB mødte torsdag eftermiddag Holstein Kiel fra den tyske 2. Bundesliga i en træningskamp, der endte med et nederlag på hele 5-1 til det danske Superliga-mandskab.

Cheftræner John Lammers havde på forhånd proklameret, at kampen skulle bruges til at se flere spillere an. Lammers erklærer sig efter kampen tilfreds med nogle af de takter, han så, men træneren ærgrer sig samtidig over holdets defensive udtryk.

- Vi er tilfredse med store dele af vores første halvleg, hvor vi spillede vores spil og skabte flere gode chancer, men vi er trætte af, at vi forærede nogle dumme mål væk, siger cheftræner John Lammers ifølge holdets hjemmeside.

- Vi havde som formål med kampen, at vi skulle matches mod et anderledes niveau, end vi normalt bliver i Superligaen, og i dag mødte vi en anden form for fodbold, end vi normalt gør. De stoppede ikke med at spille fremad, efter de kom foran med to mål, og det fik vi så at mærke i anden halvleg, siger cheftræner John Lammers.

Næste udfordring for Esbjerg-mandskabet i Superliga-sammenhæng er fredag den 19. oktober, når holdet hjemme tager imod Hobro.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Daniel Laursen
Tirsdag 19. februar
Mandag 18. februar