Luk

Lampard: Ikke let at spille mod ti mand

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Fulham - Chelsea 0-1
Premier League
44' 0-0 Antonee Robinson
78' 0-1 Mason Mount

Frank Lampard kunne ånde lettet op, da det omsider blev til en sejr i Premier League, da Fulham blev slået af Chelsea lørdag.

Chelsea fik en særdeles tiltrængt sejr over Fulham lørdag aften, efter klubben var gået tre kampe i Premier League uden sejr.

Derfor var manager Frank Lampard selv sagt glad for, at det blev til tre point, selv om hans hold måtte nøjes med en 1-0-sejr over ti mand høje Fulham.

- Selvfølgelig er det godt med en sejr. Det har ikke været let i ligaen på det seneste. Fulham gjorde det svært, og selvom vi kontrollerede kampen, er det ikke nemt at spille mod ti spillere. Vi blev ved, og så fik vi, hvad vi fortjente til sidst, sagde Lampard til Sky Sports efter kampen.

Manageren påpegede, at holdets forfatning gjorde det sværere at få hul på Fulham-forsvaret.

- Det handler om at spille langs siderne, om at få dem til at løbe og så skabe chancer. Det gjorde vi, men grundet holdets form er det sværere, for selvtilliden mangler. Men det lykkedes, så jeg er glad, tilføjede Lampard.

Kampen blev afgjort godt ti minutter før tid af Mason Mount, som Frank Lampard havde fundet en dybere rolle til. En rolle, som Mount fik ros for af manageren, ligesom resten af holdet også leverede i kampen ifølge ham:

- Jeg stoler på spillernes kvalitet. Vi kunne mærke, at der var et mål på vej, for vi pressede konstant. Det handlede om at være tålmodige, og det, syntes jeg, var vi.


Af Christian Ambæk
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts