Luk

Lampard: Må ikke lukke dem ind i kampen

| FA Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Luton 3-1
FA Cup
11' 1-0 Tammy Abraham
17' 2-0 Tammy Abraham
30' 2-1 Jordan Clark
74' 3-1 Tammy Abraham
86' 3-1 Timo Werner

Chelsea-manager Frank Lampard var ikke tilfreds med, at holdet for en stund lukkede undertippede Luton ind i FA Cup-dysten søndag.

Det blev til en 3-1-sejr og videre færd i denne sæsons FA Cup, da Chelsea tog imod Luton fra Championship søndag eftermiddag.

Efter kampen var Frank Lampard selvfølgelig også glad for, at klubben levede op til favoritværdigheden, men det blev for tæt, syntes han også.

- Det var vigtigt at gå videre. Det er en turnering, vi har haft succes i de senere sæsoner, og det var da også forventet, at vi skulle videre. Men det er ikke så nemt, som det lyder. Luton er et godt hold med en god træner, sagde Lampard til Chelsea hjemmeside.

Manageren roste generelt sit hold for optrædenen, men en kort periode, der førte til en Luton-reducering, burde ikke ske, siger han.

- Vi var komfortable ved stillingen 2-0, og det kan vi ikke være. Vi kom dog hurtigt tilbage, dominerede kampen, men det gjorde det en smule nervøst, at vi ikke var foran med to mål. Da vi først kom det, kom der ro på igen, sagde Lampard.

Chelsea-træneren var også fuld af roser over for holdets kombinationsspil ved 3-1-målet, hvor Callum Hudson-Odoi, Billy Gilmour og Tammy Abraham stod bag et sublimt holdmål.

- Det var et virkelig godt mål. Det kan vi lide at se. Callum gjorde det forrygende med assisten til Abraham, og Billy var også involveret med sin et-to med Callum, sagde Lampard.


Af Christian Ambæk
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts