Luk

Lampard: Mount kan blive klar til Liverpool

| Premier League | 4 kommentarer
Lampard: Mount kan blive klar til Liverpool
Foto: Getty Images

Infoboks

Ajax - Chelsea
Champions League gruppe H (23/10)
bet365 2,25 3,50 3,10
NordicBet 2,33 3,65 3,15
Oddset 2,25 3,55 3,00

Mason Mount udgik med en ankelskade i midtugen, men Chelsea-talentet kan muligvis være klar til søndagens møde med Liverpool, fortæller Frank Lampard.

Da Chelsea i tirsdags tabte 0-1 til Valencia i Champions League, måtte Mason Mount allerede lade sig udskifte efter et kvarters spil.

Den 20-årige midtbanespiller kom galt af sted med anklen, men Mount ser ikke ud til at stå foran nogen lang skadespause.

Fredag fortæller Chelsea-manager Frank Lampard nemlig, at Mason Mount er i spil til søndagens Premier League-brag mod Liverpool.

- Der er en chance for, at han er med. Vi har alle set billederne af tacklingen, der fik det til at se rigtig skidt ud, men forhåbentlig er det ikke så slemt. 

- Vi forsøger at få ham i gang i dag, men det er en beslutning, vi må tage op til kampen, siger Frank Lampard ifølge metro.co.uk.

- Det gode ved Mason er hans attitude. Han vil give alt for at blive klar til at spille for sin klub – specielt i en kamp af denne størrelse.

Braget mellem Chelsea og Liverpool sparkes i gang klokken 17.30 på Stamford Bridge søndag.


Af Martin Schmidt

4 kommentarer

bruger2700 17:06          
Inden for 1 år har han været anfører i klubben
Adamantium_1 17:31          
Hvis det ikke var for transferban, ville Mount og Abraham sidde fast i Chelseas udlejningskarussel og hver sæson blive skibet til obskure adresser.

Det er lidt held i uheld med det transferforbud. Hvor er mange juveler igennem tiden blevet pisset væk.
Jax Lothbrok 17:56          
@ada

Det er mere held i uheld at Sarri smuttede og der derfor blev mulighed/plads til at hive Lampard ind - er slet ikke i tvivl om at han uanset transferban eller ej havde givet dem som præsterede bedst muligheden. Om der så var blevet hentet stærkere konkurrenter ind til Abraham og Mount er måske meget muligt.

Men at der er blevet ´pisset mange talenter væk gennem tiden´ synes jeg er forkert. Hvis du nævner De Bruyne, Salah, osv. så var det altså ikke egne akademi-spillere, såsom Tammy, Mount, James, CHO, Loftus Cheek, AC og Gilmour er.

Det er først de her år at det gode arbejde i akademiet omsider kommer til udtryk. Mener også da man byggede akademiet i forlængelse af Cobham i slut-00´erne at man sagde der ville gå små 10 år før man for alvor så effekten af det.
ChelseaNico 19:33          
Bare Lampard ikke laver en ´Rudiger´ med Mount også. Så hellere gemme ham til 100% sikker
Søndag 20. oktober