Luk

Lampard: Pulisic er sulten efter spilletid

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Burnley - Chelsea
Premier League (31/10)
Oddset 6,00 4,40 1,52
bet365 6,50 4,75 1,45

Chelsea-træner Frank Lampard fortæller, at den amerikanske kantspiller Christian Pulisic er sulten efter at komme på banen, men klubben er forsigtige med ham.

Chelsea-profilen Christian Pulisic er på vej tilbage efter en skade, og stod det til spilleren selv var han formentlig på banen igen inden længe.

Det fortalte Chelsea-træner Frank Lampard på et pressemøde fredag, hvor han slog fast, at han er forsigtig med sin amerikanske hurtigløber på grund af hans skadeshistorie.

- Der er altid en bekymring, når der før har været problemer med hans fysik. Vi skal være sikre på, at vi ikke bruger ham for meget. Der er en fin linje, men han er sulten efter at spille, og det er noget, vi skal finde ud af med ham. Vi vil gerne have lige så mange gode minutter ud af ham som i sidste sæson.

Chelsea spiller lørdag klokken 18.30 på udebane mod oprykkerne West Bromwich.


Af Jonas Nielsen

1 kommentar

14Guti 06:12          
Shiiiit, der er mange om buddet i Chelsea.

En ting er sikkert... regnestykket går ikke op. Truppen er stor og især offensivt bliver det umuligt at indfri alles potentiale og holde så mange højtprofilerede spillere tilfredse med spilletid, socialt osv.

Lampard har dog bragt noget identitet tilbage til Chelsea efter en skør tid med Sarri og han virker som den rette til at bygge holdet op igen. Trods indkøb ser jeg alligevel ikke Chelsea som titeludfordrer i år.

Primært fordi truppen er spækket med top talent, som aldrig har leveret stabilt over længere tid for en klub af Chelseas kaliber - bl.a alle offensive indkøb(Havertz, Ziyech og Werner), førstemålmands kandidater(Kepa og Mendy) samt flere eksisterende spillere(fx Abraham, Loftus-Cheek og Pulisic).
Der er for mange uvisse til at hamle op med sammenspillede hold som Liverpool og City. Realistisk tror jeg CFC slutter i top4 igen og laver flere point end sidste sæson.

Med nyindkøb til alle de andre offensive pladser kan jeg godt forstå, hvis Lampard er fristet af bringe Pulisic i spil.

Sidste sæson havde han en rigtig fin formkurve og var kampafgørende inden han blev skadet. Det ville ellers hjælpe CFC gevaldigt med noget stabilitet i venstresiden, men klubben mangler stadig en arvtager efter Hazard. Det oplagte alternativ Hudson-Odoi har ikke sat et ben rigtigt siden, han fik sin monsterkontrakt og Mount er startet de første kampe på venstrekanten, selvom det er ude af position.
Torsdag 29. oktober
Onsdag 28. oktober