Luk

Lampard revser fejl: Men 0-4 er ikke retvisende

| Premier League | 10 kommentarer
London-zoom: 'Chelsea er et helt andet hold med Kanté - Jorginho må finde noget andet at lave'
Så du det? Nogen havde stavet Chelsea-sliders navn forkert på hans trøje
Liverpool's medaljesult er der stadig - Presset fra fansene er enormt
Lampards store opgave: Hvor lang snor har Chelsea-legenden?
Elkjær om AC: 'Det er nu han skal vise, at han har hår på brystet'
Lampard revser fejl: Men 0-4 er ikke retvisende
Foto: Getty Images

Frank Lampard er utilfreds med antallet af fejl, som Chelsea-holdet lavede. Men han fastslår over for Sky Sports, at man ikke fortjente at tabe med fire mål.

Frank Lampard fik en skidt managerdebut for Chelsea, da han stod i spidsen for London-klubben i Premier League-åbningen mod Manchester United.

Her måtte han rejse med Chelsea-holdet hjem med et nederlag på 0-4, og det skuffer naturligvis englænderen, der især er utilfreds med de mange fejl, som holdet lavede. Det siger han til Sky Sports.

- De fire mål var skabt af fire fejl. Vi er nødt til at være kritiske over for os selv. Vi kontrollerede den første halve time, men vi traf nogle dårlige beslutninger. Vi skulle have ført ved pausen, siger han.

Frank Lampard mener ikke, at resultatet giver et retvisende billede af, hvordan kampen forløb.

- Vi har fået en lærestreg her. Man kan ikke lave den slags fejl på dette niveau. Men hvis man ser på kampen, så er det altså ikke en 0-4-kamp, slår Lampard fast.

Frank Lampard og Chelsea får mulighed for at rette op på fejlene, når de onsdag møder Liverpool i den europæiske Super Cup.


Af Jonas Sand

10 kommentarer

MesutCazorla 20:51          
Jeg forstår selvfølgelig, hvad der menes, men jeg køber bare aldrig den forklaring. Resultatet afspejler vel, hvor mange gange United fik bolden i kassen kontra Chelsea, så på den måde er det vel retvisende. Så kan man snakke om godt spil, marginaler, det ene og det andet, men så længe skarpheden i begge felter ikke eksisterer, så vil man 1) have problemer med at score i den ene ende og 2) lave fejl, der fører til mål i egen ende. Der er selvfølgelig positive ting at tage med videre fra kampen, men man skal aldrig gemme sig bag, at resultatet var "misvisende", eller at det ikke afspejler spillet, for det gør det, og der er en del ting fra kampen, der skal rettes op på hen ad vejen, hvilket Lampard selvfølgelig også godt ved.
bruger2700 20:53          
Resultatet var og er misvisende. Der ikke noget at diskutere cazorla.. men ja fejlene skal i den grad rettes på
Ajuniz 20:54          
Resultatet var ikke retvisende.
MesutCazorla 21:20          
Nu er dit ord jo ikke lov, så selvfølgelig er der noget at diskutere. :-)

Jeg forstår som sagt, hvad der menes, men selve udtrykket holder bare ikke vand. Man kan spille nok så fint og flot, men der var jo en tydelig mangel på kvalitet og skarphed i begge ender, særligt i egen defensiv, bliver man udspillet for nemt, fanget på bagbenene og straffet for dårlige defensive aktioner, og det er vel netop dét resultatet afspejler; at der, i begge ender, var kvalitet til forskel på de to hold i dag.
Hyphest 21:38          
På onsdag får de en ny hatfuld
TheUnitedWay 22:13          
Nej resultatet var ikke retvisende, Chelsea kunne have været foran ved pausen. To skud på stolpen er udtur. I anden halvleg var det dog fortjent at vi scorede tre mål.
martinlp 22:25          
@Cazorla. Ligeledes håber jeg heller ikke de røde djævle ligger for meget i denne sejr. For, for dælen jeg så en svag midtbane, og et storhold der kun kan spille på kontra. Der er stadig meget langt for United. Glæder mig til at se dem møde mindre hold der ikke går så langt op på banen, så de skal skabe kampene. Det tror jeg simpelhen ikke de har kvalitet til..
Lørdag 17. august