Luk

Lampard ser snart Grealish på Three Lions

| EM | 3 kommentarer

Infoboks

Sheffield United - Aston Villa
Premier League (14/12)
bet365 1,80 3,70 4,20
NordicBet 1,92 3,75 4,20
Oddset 1,82 3,75 4,20
YouBet 1,91 3,80 4,30

Chelsea-manager Frank Lampard mener, at det er et spørgsmål om tid, før Aston Villa-profilen Jack Grealish bliver udtaget til det engelske landshold.

24-årige Jack Grealish har fortsat sin første landskamp til gode, og han har heller ikke været en del af Gareth Southgates trup, når Three Lions har været samlet senest.

Men skal man tro en tidligere engelsk landsholdsstjerne, Frank Lampard, så er det et spørgsmål om tid, før Aston Villa-profilen er med blandt Englands bedste.

Det sagde han forud for Chelseas møde med Villa.

- Han spiller på et niveau, hvor han åbenlyst tvinger sig ind i debatten, og det er nok et spørgsmål om tid, sagde Lampard og fortsatte:

- Jeg vil aldrig sige til Gareth (Southgate, red.), hvad han skal gøre, men hans (Grealish, red.) præstationer har for tiden et virkelig højt niveau. Han er en stor trussel og en fantastisk spiller. Han spil har virkelig udviklet sig. Han er en fornøjelse at se, når man ikke er mod ham, for han bevæger sig så godt med bolden. Han er virkelig en god spiller.

Grealish spillede i sine ungdomsår for forskellige irske ungdomslandshold, men skiftede siden til England, hvor han dog indtil nu kun har repræsenteret U21-landsholdet.

I denne sæson er det blevet til fem mål og fem oplæg i 14 kampe for Grealish.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 11. december
Tirsdag 10. december