Luk

Lampard tager imod Terry: Han får succes

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Bournemouth
Premier League (14/12)
bet365 1,25 6,00 10,00
NordicBet 1,27 6,60 12,00
Oddset 1,25 6,30 10,00
YouBet 1,28 6,45 11,25

Frank Lampard står onsdag aften over for sin tidligere holdkammerat i Chelsea, når John Terry gæster Stamford Bridge som assistenttræner for Aston Villa.

Stamford Bridge får onsdag aften gensyn med to af sine fremmeste spillere fra storhedstiden i 00'erne, når både Frank Lampard og John Terry står i trænerboksene til kampen mellem Chelsea og Aston Villa.

John Terry kommer som assistent for Villa, mens Lampard er manager i Chelsea, og sidstnævnte glæder sig til gensynet med Terry, som han spår en stor trænerkarriere.

- Vi havde et godt forhold som kaptajn og vice-kaptajn fra det øjeblik, jeg kom til klubben, siger han og fortsætter om Terry, der indledte trænerkarrieren i oktober 2018 som assistent for Dean Smith i Championship-klubben Villa:

- Jeg er sikker på, at han får en lang og succesfuld karriere som træner og leder, uanset vejen han vælger. Vi starter alle på forskellige måder. Det (Aston Villa, red.) er et godt valg: han arbejder i en god klub med gode omgivelser, og jeg er sikker på, at han lærer hver eneste dag, ligesom vi gør.

Lampard startede sin egen trænerkarriere som manager for Championship-klubben Derby, inden han i juli blev udpeget som ny Chelsea-manager.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 11. december
Tirsdag 10. december