LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Landsholdet har to nye testkampe på plads

| Landshold | 14 kommentarer
Elias Sørensen: Jeg var som 16-årig helt alene
Landsholdsdebutant blev matchvinder over Mexico
Landsholdet har to nye testkampe på plads
Foto: Getty Images

Infoboks

Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Det danske landshold har fået arrangeret to nye testkampe i løbet af 2019 mod Kosovo og Luxembourg, meddeler DBU.

Der er blevet arrangeret yderligere to testkampe for det danske landshold i 2019.

DBU meddeler på Twitter, at Åge Hareides tropper den 21. marts skal spille venskabskamp mod Kosovo på udebane - fem dage før det går løs mod Schweiz i EM-kvalifikationen.

Forbundet skriver desuden, at der er blevet arrangeret en testkamp mod Luxembourg på hjemmebane den 15. oktober.Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

14 kommentarer

Peter Nielsen 15:15          
mod Luxembourg ? Hvad er lige tanken med det ? Hvis vi skal møde et hold på det niveau ville det da have været sjovere at møde færøerne.
Jb1994 15:25          
Kosovo = Georgien
Luxembourg = Gibraltar
Deja-Vu 15:28          
Egentligt er begge de to kampe ret uambitiøse og kedelige. Selvom Kosovo er i stor fremgang, er både de og Luxembourg hold, som vi bør kunne slå ti ud af ti gange.

Jeg forstår da heller ikke at man vælger to så svage hold at teste sig mod. Nu da NTL har fjernet størstedelen af venskabskampene, er det da lige præcis nu, at man skal finde de sjove og spændende hold at spare mod. Den eneste årsag for at vælge to så svage modstandere, er vel at man håber at fylde selvtillid på drengene, samt evt. at bevare stimen af ubesejrede kampe. Det bliver dog nok næppe den store publikumsmagnet.
SalatMedLåLåPå 15:41          
Nøj hvor kedeligt. Det gider jeg ikke engang tænde flimmeren for.
Azzurritalia 16:27          
De skal formentlig spille kampe, hvor de vænner sig til at være spildominerende og kontrollere kampene.

Hvis de valgte f.eks. Spanien eller Tyskland ville de ikke styre kampene og skulle sikkert mest forsvare sig.

Så det må være på den baggrund.
Boldmongol89 16:28          
Kovoso er vel med tanke på, at Schweiz har spillere med rødder derfra, er det ikke? Ellers giver det næppe mening, selvom to kampe med to sejre ville gøre godt for selvtilliden, der i forvejen er god.
Blaugrana ever 17:51          
Ej hvor er der mange Kosovo-albanere i hele skandinavien og Tyskland, som havde håbet på, at denne kamp skulle spilles i Danmark!

Men Kosovo kan slet ikke sammenlignes med Luxembourg, da de simpelthen bare er klasse bedre. Vigtigt at have for øje, at de sluttede NT af med at klasse Malta 0-5 på udebane og Azerbaijan med 4-0 i gruppefinalen. De har ikke tabt en eneste kamp i 2018 og kun lukket ganske få mål ind.

De har en schweizisk landstræner, spillere som er opvokset i Schweiz og fået deres fodbold opdragelse i landet. Spillerstilen minder derfor rigtig meget om det schweiziske, hvorfor valget er faldet på Kosovo. Samtidig har Kosovo nogle rigtig interessante spillere på de offensive pladser, som arbejder hårdt begge veje. Kosovo var trods alt det mest scorende landshold i NL. De danske backs kommer uden tvivl på en god og hård opgave.

Kosovo får samtidig ny tilgang i form af Hadergjonaj fra Huddelsfield, Bastian Toma fra Sion og Rexhbacaj fra Wolfsburg. Kosovo har i forvejen unge og spændende navne i form af Rashica fra Werder, Zeneli fra Heerenveen (nu Reims), Berisha fra Lazio, Celina fra Swansea, Avdijan fra Wilhelm II, Kolloli og Kryeziu fra Zürich (Kolloli som netop er kommet på årets hold i Schweiz). Derudover har de en meget spændende målmand i Muric fra Man City.

Derudover venter der en pisse stemning, hvor der er garanti for at være udsolgt! Alene til NL kampene var der over 50.000 biletanmodninger, selv om der kun er plads til 13.000 på stadion!

Jeg glæder mig!
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april