Luk

Landsholdsbobler bænket: Han træner godt

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Birmingham - Preston
Championship (20/01)
Oddset 2,65 3,10 2,70
bet365 2,75 3,10 2,70

Birminghams Kristian Pedersen har efter en skadespause siddet på bænken, men manager Aitor Karanka er tilfreds med hans indsats.

Danske Kristian Pedersen har over de seneste sæsoner været et af de sikreste navne på holdkortet i Birmingham, men i de seneste to runder, har den 26-årige back siddet på bænken.

Han blev skadet og sad ude i en kamp mod Bournemouth 7. november, og siden kunne han ikke træne med sine holdkammerater i landskampspausen midt i november. 

Siden har han altså været bænket i to runder efter pausen, og nu sætter manager Aitor Karanka ord på fraværet af Pedersen.

- Han træner godt og er en meget god professionel, men han havde problemet mod Bournemouth og så missede han en eller to uger i pausen. Kristian gør det rigtig godt til træning, og når han spiller, prøver han sit bedste, så vi har det godt med ham, siger Karanka til Birmingham Live.

Pedersen har fået fuld tid i 10 kampe af 14 i denne sæson. I sidste sæson fik han fuld spilletid i 48 kampe – han missede minutter i tre kampe, hvor han ikke var udtaget.

I oktober fik Pedersen debut for det danske landshold.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar