Luk

Landsholdsboss åbner døren for Balotelli-retur

| International | 1 kommentar
Landsholdsboss åbner døren for Balotelli-retur
Foto: Getty Images

Infoboks

Udinese - Brescia
Serie A (21/09)
bet365 1,90 3,50 4,20
NordicBet 1,90 3,60 4,20
Oddset 1,90 3,55 4,10

Den italienske landstræner Roberto Mancini udelukker ikke et comeback for Mario Balotelli på landsholdet, hvis han imponerer træneren i denne sæson.

Italiens landstræner Roberto Mancini vil ikke udelukke, at Mario Balotelli vender tilbage til den italienske landsholdstrup.

Landstræneren har dog en klar idé om, hvad han vil se fra det italienske enfant terrible, hvis et landsholdscomeback skal komme på tale.

- Jeg håber, han ser sin hjemvenden til sin hjemby (Brescia, red.) som en mulighed for at relancere sin karriere. Han er 29 år og burde være på toppen. En spiller med hans kvaliteter må ikke tabe alt, hvad han har vist over årene. Det afhænger af ham, fastslår Roberto Mancini, der ved, hvad han vil se fra angriberen.

- Hvis Mario scorer 25 mål, presser modstanderne, arbejder med holdet og gør alt, hvad en 29-årig burde gøre, så tror jeg, han kunne have en chance for det italienske landshold.

Den 29-årige angriber, der skiftede tilbage til Serie A og Brescia denne sommer, har hidtil spillet 36 kampe og scoret 14 mål for Italien.


Af Daniel Laursen

1 kommentar

kimjen 20:29          
Balotelli på toppen og de azur blå bliver verdensmestre igen !!
Fredag 20. september
Torsdag 19. september