Luk

Luk

Landsholdscomeback til Babayan: Var målet

| UEFA Nations League B | 0 kommentarer

Infoboks

Edgar Babayan er tilbage på det armenske landshold, da han er udtaget til Nations League i juni. Han siger til bold.dk, at han er meget stolt over udtagelsen.

Det er godt et år siden, at Edgar Babayan senest har været med det armenske landshold, men nu gør den tidligere Superliga-spiller comeback.

Han er nemlig blevet udtaget Armeniens UEFA Nations League B-kampe mod Irland, Skotland og Ukraine i juni.

Edgar Babayan siger til bold.dk, at han glæder sig meget.

- Jeg er mega glad over, at jeg skal afsted igen. Det betyder rigtig meget for mig at spille for Armenien igen, så det er jeg rigtig glad og stolt over, siger Edgar Babayan til bold.dk. 

Kantspilleren siger, at han løbende har haft samtaler med landsholdet, og den store pause fra landsholdet skyldes den manglende spilletid, som han fik i Letland og Cypern.

- Det er klart, at jeg har haft samtaler med landstræneren og præsidenten. Jeg spillede ikke så meget, da jeg flyttede fra Danmark senest. Jeg boede i Riga (for Riga FC, red.) og på Cypern (for Pafos FC, red.), så det er grunden til, at jeg ikke har været med, men de vil rigtig gerne have mig med. 

- Målet var bare, at jeg skulle finde mig et sted, hvor jeg kunne få noget spilletid og gøre det godt. Det er jeg lykkes med langt hen ad vejen. På den måde har det været en positiv ting at få masser af spilletid og gøre det godt og komme tilbage på landsholdet. Det har været målet at komme tilbage på landsholdet igen og få masser af spilletid.

Når Babayan skal fortælle om Armeniens chancer mod Irland, Skotland og Ukraine, så bliver det bestemt ikke nemt. 

- Senest vandt vi puljen, og derfor er vi rykket op til gruppe B. Det er klart, at det er nogle rigtig svære modstandere og nogle hold, der har nogle rigtig fine spillere, som spiller i nogle gode ligaer. Vi er ikke favorit til at vinde, men jeg er ret sikker på, at vi kan spille op mod de fleste. 

- Det bliver nogle tætte kampe. Det bliver spændende og sjovt, men samtidig bliver det rigtig, rigtig svært, fordi det er modstandere, der på papiret er bedre, siger Edgar Babayan til bold.dk. 

Edgar Babayan er noteret for 13 landskampe med et mål til følge. Armenien skal i kamp mod Irland lørdag 4. juni. 

26-årige Babayan fik 13 kampe for Vejle i foråret i 3F Superligaen.


Af Anders Jensen
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni