Luk

Landstræner: Aubameyang skifter klub

| International | 15 kommentarer

Infoboks

Ajax - Dortmund
Champions League gruppe C (19/10)
Oddset 2,15 3,90 3,00
bet365 2,20 3,75 2,90

Ifølge Gabons landstræner, Jorge Costa, har Pierre-Emerick Aubameyang bedt sig fritaget fra en landskamp fordi han skal skifte klub denne sommer.

Pierre-Emerick Aubameyang har været et smashhit i Dortmund, men han har også ved flere lejligheder udtalt at han vil spille i Spanien engang i fremtiden. Den fremtid kan være nærmere end BVB ønsker sig.

Aubameyang er stjernen på Gabons landshold, men han har bedt om fri til den forestående kamp mod Mauritanien. Det sker ifølge landstræner Jorge Costa fordi Aubameyang arbejder på et klubskifte. Det skriver flere medier lørdag aften.

Real Madrid og Manchester United er de klubber der flittigst nævnes på rygtebørsen som en mulig destination for den brandvarme målmager.


Af Kristian Anker-Møller

15 kommentarer

mexicoz 22:02          
NEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ....!!!!
Finesse 22:03          
Vil sgu gerne have ham til Real!
TR1986 22:11          
Han vil passe godt ind hos Real Madrid.
Will 22:17          
Der er tilsyneladende flere "medier", der har taget de ellers så velinformerede tyske på sengen. Der er ingen af dem, der har bragt noget, der kunne tyde på aner skifte. Tværtimod har Dortmunds direktør i sidste uge udtalt et i længere interview, at Aubameyang ikke skifter til Real Madrid denne sommer.

Men fint fint, de udelukker jo ikke United, selv om det skulle overraske mig i meget i forhold til Aubameyang, når han har talt om et evt. skifte, har talt om La Liga og Spanien.

Jeg tror, at det er en and, men glæder mig i modsatte fald til et af de største beløb for en fodboldspiller i klubkassen.
Dres 22:35          
Ja, det er en underlig nyhed, uden om de tyske medier. Er ret sikker på, at det er en and. Ellers har en klub budt et helt vanvittigt beløb, for Aubameyang har kontakt til 2020, og BvB ønsker ikke at afgive flere profiler denne sommer.

Når man har meldt ud, at man vil beholde Mkhitaryan uanset om denne har kontraktudløb næste år, så ville det være meget underligt at sælge Aubameyang. Det giver ikke meget mening.
Slettet(101921202903) 23:03          
Han er satme velkommen i united:-)
BundesligaLover 08:59          
Det er sjovt som alle United fans glæder sig til, og håber på, at "alle profilerne" vælter ind (nu aubameyang)
Troede ellers United, i modsætning til City, pralede de seneste mange sæsoner med at City bare havde købt sig til succes, hvor United jo, ifølge dem selv, er en talent fabrik uden lige.. Så lad os da se "alle de talenter" i snakker om hele tiden i stedet for at rund de 4 milliarder i indkøb på 3-4 sæsoner.
Søndag 17. oktober