LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Lange forventer ingen kontrakt i Aston Villa

| 2. Division | 1 kommentar
Lange forventer ingen kontrakt i Aston Villa
Foto: HIK
HIK-spilleren Carl Lange var tidligere på måneden til prøvetræningen hos den engelske traditionsklub Aston Villa, men offensivsspilleren forventer ikke, at det kaster en kontrakt af sig.

Carl Lange har vist sig godt frem på 2. divisionsmandskabet HIK i størstedelen af 2017, og det kastede tidligere i december et prøveophold hos selveste Aston Villa af sig.

- Det gik godt, synes jeg. Det var fedt at opleve, hvordan sådan et professionelt miljø fungerer.

- Men lige nu ved jeg ikke rigtig hvad der skal ske. Enten skriver de ellers kommer der nok ikke til at ske det store i denne omgang. 

- Jeg regner hvertfald ikke med, at de inviterer mig derover igen. Vi aftalte da jeg tog derfra, at jeg ville høre fra dem, hvis de var yderligere interesseret, siger Carl Lange til bold.dk.

Den unge dansker nåede at træne med U23-holdet en håndfuld gange, hvor han ikke følte, at han skilte sig negativt ud fra mængden.

- Jeg var derovre i tre dage efter én af deres scouts have set mig i aktion et par gange.

- Jeg nåede at være med tl fire træningen med U23-holdet, og jeg følte egentlig at jeg sagtens kunne være med på fysisk og teknisk, afslutter han.

19-årige Carl Lange noterede sig for tre mål og tre oplæg i efterårets 16 optrædender for HIK.

kenneth@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenneth Hansen

1 kommentar

IlGrifone 21:53          
Nå, jeg troede sørme lige, et kort øjeblik, at det var vores gamle ven Jesper Lange, kendt fra tv og ra ... nå nej, kendt fra NRGi Arena, ... som havde fået sin tredje luft.
Men så var det en københavner af en slags ...
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar