Luk

Langskudsdrøn gav sejr til Albers og co.

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Et flot langskudsmål af Sebastian Stolze var med til at sikre Regensburg med Andreas Albers fra start en 2-1-sejr over Karlsruhe i 2. Bundesliga.

Regensburg havde Andreas Albers med fra start, da mandskabet havde Karlsruhe på besøg i 2. Bundesliga. 

Hjemmeholdet kunne skabe et godt hul ned til bunden med tre point, mens Karlsruhe godt kunne bruge tre point i bundstriden. Inden kampen havde holdet tre point op til Nürnberg over stregen.  

Kampen startede meget lige ud, hvor ingen af de to hold kom frem til de helt farlige muligheder. Udeholdet fra Karlsruhe begyndte at sidde mere og mere på spillet hen imod slutningen af første halvleg. 

Det var dog Regensburg, der skulle komme foran kort før pausen. Efter lidt klumpspil uden for feltet opsnappede Erik Wekesser bolden, og han bankede resolut til læderet og sendte bolden ind bag Benjamin Uphoff til 1-0 for Regensburg.  

Kort efter troede Karlsruhe, at de var kommet tilbage i kampen, men udeholdets scoring blev annulleret på grund af offside.  

Ved pausen stod der 1-0 til Regensburg.

Karlsruhe forsøgte i anden halvleg at komme tilbage i opgøret, men Regensburg holdt godt ved. Ingen af de to mandskaber kom frem til de helt åbne chancer. Med 28 minutter igen kom der dog en scoring mere, og det var til hjemmeholdet Regensburg.  

Sebastian Stolze modtog bolden i siden, og så leverede han en ganske fin solotur. Efter et par hurtige driblinger tog han et godt træk ind i banen og bankede til bolden, og det gjorde han glimrende. Læderet endte helt op i krogen til 2-0 for Regensburg,

Herefter foretog Karlsruhe to indskiftninger ved Babacar Gueye og Christopher Kobald, og det hjalp en smule. 

Guaye skulle nemlig reducere til 1-2 for Karlsruhe. Han driblede sig fint igennem Regenburg-forsvaret og tæt under mål kunne han sætte bolden i nettet. 

Trods pres kom Karlsruhe ikke tættere på, og derfor endte kampen med 2-1 til Regensburg. Resultatet betyder, at Regensburg nu er nummer ni i 2. Bundesliga, mens Karlsruhe er under stregen.  

Andetsteds vandt Hannover 96 med en bænket Martin Hansen med 4-0 over St. Pauli, mens Aue uden Jacob Rasmussen tabte med 1-2 til Bochum. 


Af Anders Jensen
Søndag 24. januar