Luk

Laporta slår fast: Står bag Koeman

| La Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Dynamo Kiev
Champions League gruppe E (20/10)
Oddset 1,23 6,60 12,00
bet365 1,25 6,50 10,00

FC Barcelona-præsident Joan Laporta svarer tilbage på rygter om en fyring af Ronald Koeman og slår fast, at klubben står bag sin cheftræner lige nu. 

Lunkne resultater og resignerende udtalelser fra Ronald Koeman har fået rygterne til at florere om en mulig fyring af Barcelona-træneren. 

Ifølge spansk presse er klubbens præsident Joan Laporta nemlig ikke tilfreds med den tilgang og mentalitet, som Koeman har udvist i forbindelse med 0-3-nederlaget mod Bayern München og 1-1-kampen mod Granada. 

Her lød det nemlig fra den hollandske træner, at Barcelona ikke var det samme som for otte år siden og at truppen ikke var til mere lige nu. 

I tv-programmet El Chiringuito slår Laporta dog fast, at Koeman har klubbens opbakning nu og her.

- Vi er ansvarlige for at lede klubben. Vi har flere informationer, når det kommer til at tage beslutninger og vi skal overveje tingene grundigere. Det er ikke et problem for os at tage nogle beslutninger, og hvis der skal ændres noget, så vil vi gøre det, uanset om det er økonomisk, sportsligt eller noget andet. 

- Vi står bag træneren. Koeman er træner for Barcelonas førstehold, og vi ønsker, at det skal gå godt for ham. Trænerne, ikke kun Koeman, er afhængige af deres resultater og i Barcelona, bliver de vurderet efter hver kamp. Men Koeman er vores træner, og vi står bag ham nu, siger Joan Laporta til El Chiringuito.

FC Barcelona får mulighed for oprejsning torsdag aften klokken 22, hvor holdet gæster Cadiz.  


Af Andreas Roesen
Tirsdag 19. oktober