LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lars Høgh stopper i OB

| Superligaen | 8 kommentarer
Lars Høgh stopper i OB
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,15 3,50 3,25
NordicBet 2,15 3,55 3,30
Oddset 2,10 3,45 3,45
Stream FC Midtjylland – OB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
OB-legenden Lars Høgh stopper som målmandstræner i klubben, og han erstattes af Lars Bjerring, der kommer til fra FC Nordsjælland.

Lars Høgh er en ægte OB-legende har de seneste år været målmandstræner i klubben, men den tid er nu forbi.

OB har nemlig ønsket at have en målmandstræner på fuld tid, men det har Høgh ikke ønsket grundet opgaver i sit eget firma.

- Lars Høgh er en rigtig dygtig målmandscoach, som har en høj status i OB. Det har været afgørende for os, at vi fik en målmandstræner på fuld tid, og det har vi tilbudt Lars Høgh, der dog gerne ville holde fast i de øvrige opgaver han har at gøre med i sit eget firma. Det har vi forståelse for, og vi er rigtig glade for den tid, Lars har været tilknyttet hos os, siger sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Lars Bjerring er ny målmandstræner i klubben. Han kommer fra et lignende job i FC Nordsjælland. OB har ligeledes tilknyttet scouten Ole Nielsen på fuld tid.

Stream FC Midtjylland – OB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

8 kommentarer

badazz 10:39          
Legende!
Peter Nielsen 11:31          
Kan godt forstå OB vil have en fuldtids målmandstræner men det er lidt trist at sige farvel til det måske største navn i OB´s historie, i hvert fald i nyere tid. Ligefør det ville være værd at overveje 2 halvtids trænere fremfor en fuldtids. Jeg synes man bør strække sig ret langt for at holde på sine klub ambassadører/legender.

Jeg ved ikke hvad jeg ville have endt op med. En kvalitets målmandstræner er vel ikke sådan ligetil at få hvis man kun har et halvtidsjob at tilbyde. Det må alt andet lige være noget lettere hvis man kan tilbyde en fuldtids stilling.
Lindberg47 11:37          
Hvorfor fanden kan Høgh ikke være tilknyttet som supplement til en fuldtidstræner.

Det er jo småpenge. Håbløs prioritering.
egebjerg99 12:25          
Jeg tror OB skyder sig i foden nu!!
kornflex 13:09          
Hvorfor fanden kan Høgh ikke være tilknyttet som supplement til en fuldtidstræner.
Måske har han ikke lyst til det. Som tidligere nævnt er han en legende i OB, men som deltidstræner ville han skulle spille andenviolin, når der ansættes en fuldtidstræner. Noget jeg selv ville have svært ved, hvis jeg var vant til at køre det hele selv. Han har sikkert bare selv valgt at fokusere på sin civile karriere. Er han ikke også stadig tilknyttet landsholdet? I så fald ville jeg også foretrække at beholde det deltidsjob.

Og hvad laver han i øvrigt når han ikke beskæftiger sig med fodbold?
genialtdetder 16:35          
Thomas Helveg, Uffe Pedersen og nu Lars Høgh. Der er sgu ikke mange af de ægte OB ere tilbage, biksen bliver styret af "udlændinge".
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts