Luk

Lars Jacobsen skal suge til sig i Skovshoved

| 2. Division | 5 kommentarer

Infoboks

Lars Jacobsen bliver som led i sin træneruddannelse tilknyttet trænerstaben i 2. divisions-klubben Skovshoved.

Den tidligere landsholdsspiller Lars Jacobsen stoppede sin aktive karriere i 2016 og skal nu så småt prøve kræfter med trænergerningen. 

Lars Jacobsen bliver således tilknyttet trænerstaben i 2. divisions-klubben Skovshoved som led i sin uddannelse til DBU's A-licens.

Cheftræner Claus Larsen, assistenttræner Michael Madsen og den øvrige trænerstab får rutineret sparring af den tidligere A-landsholdsspiller.

Jacobsen spillede som aktiv for klubber som OB, FC København, HSV, Everton og West Ham, og han vil være med omkring nogle træninger og kampe i Skovshoved.

- Det handler egentlig bare om, at jeg er ved at tage DBU's A-licens, og jeg skal derfor have mulighed for at løse de opgaver, der er krævet for at få en eksamen, heriblandt træning, teori og så videre.

- Jeg kommer ikke til at være der til alle træninger og kampe, da jeg har et andet job hos Discovery, og jeg blander mig heller ikke i, hvordan Claus Larsen og Michael Madsen sætter holdet op til kampe. Du kan kalde det praktik, siger Jacobsen til bold.dk. 

Jacobsen har de seneste år været kendt som ekspert og medkommentator på Eurosport og Discoverys øvrige kanaler og som fast element i podcasten Fodboldministeriet.

Skovshoved overvintrer på 13.-pladsen i 2. division gruppe 2.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts