Luk

Lars O: Favoritrolle må ikke blive en sovepude

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
YouBet 5,40 3,80 1,65

Lars Olsen understreger, at Esbjergs favoritværdighed i pokalkampen mod AB ikke må blive en sovepude for Superliga-mandskabet.

Onsdag gæster Esbjerg 2. divisionsholdet AB i Sydbank Pokalens ottendedelsfinaler, og Esbjerg skal være opmærksomme på, at holdets favoritrolle ikke bliver farlig for vestjyderne selv.

Det siger cheftræner Lars Olsen til klubbens hjemmeside.

- Selvfølgelig er vi favoritter til at være med i turneringen i det nye år, når man kigger på, hvilke rækker holdene spiller i. 

- Det må dog ikke blive en sovepude for os, og vi tager opgaven meget alvorligt, og jeg forventer, at spillerne er fokuseret på opgaven, siger Olsen og uddyber.

- Vi ved jo med denne type kampe, at der ikke skal gå meget galt, før man ryger ud, hvis man ikke er der fra første fløjt.

Lars Olsen så AB tabe på hjemmebane til Middelfart i et topopgør i 2. division, så Esbjerg-træneren føler sig forberedt.

- AB er et hold, der gerne vil spille bolden rundt, og det gør de helt generelt ret godt. Jeg notererede mig dog nogle muligheder, som vi skal lukrere på og vise, vi kan håndtere og udnytte.

Vinderen af kampen mellem Esbjerg og AB skal i kvartfinalen møde AGF på hjemmebane.

Fodbold skal ses på Blue Water Arena - køb billetter her!


Af Jonas Dalgård
Onsdag 29. januar
Tirsdag 28. januar