Luk

Lars O: Formsvage OB har en stor sult

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Esbjerg fB
Superligaen Pulje 2 (08/07)
YouBet 1,80 3,60 4,50

Esbjerg-træner Lars Olsen udtrykker respekt for søndagens formsvage modstandere fra OB. 

Med en uafgjort ude mod OB søndag er Esbjerg sikre på, at de undgår 14.- pladsen i 3F Superligaens grundspil og dermed et væsentlig ringere udgangspunkt, end hvis man fastholder 13.- pladsen. 

Men vestjyderne går på banen for at jagte alle tre point. 

- Vi skal have en sejr, og det er det, vi går efter. Alle i truppen kender til alvoren og vores situation, og det er egentligt motivation nok i sig selv til at gå ud og give den alt hver især, hvilket jeg også forventer af spillerne, siger EfB-træner Lars Olsen til klubbens hjemmeside. 

OB er uden sejr i ti kampe i træk, men det betyder ikke meget søndag, fastslår Olsen. 

- Omgivelserne fokuserer meget på, at OB ikke har vundet i lang tid, men det fylder ikke noget hos os. Det betyder jo bare, at de kommer med en stor sult for at vinde, og det er vi forberedte på, så det bliver ikke et EfB-mandskab, der tror, at det kommer ad sig selv. 

- Vi har jo generelt også vundet alt for lidt i denne sæson, så ligesom modstanderen arbejder vi på at få det vendt, og vi har en indædt tro på, at vi med en helhjertet præstation kan tage alle tre point med hjem i bussen til Esbjerg, siger Lars Olsen. 

Silkeborg kan overhale Esbjerg, hvis Esbjerg taber hos OB, og Silkeborg selv slår SønderjyskE ude og samtidigt henter fire mål på Esbjerg - for eksempel to 2-0-resultater. 

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Mikael Blond
Søndag 5. juli