Luk

Lars O: Vi kunne spille bold med Spanien

| EM | 2 kommentarer
Lars O: Vi kunne spille bold med Spanien
Foto: Getty Images

Infoboks

Spanien - Færøerne 4-0
EM Kvalifikation Gruppe F
13' 1-0 Rodrigo
50' 2-0 Rodrigo
90' 3-0 Paco Alcacer
90' 4-0 Paco Alcacer

Lars Olsen mener, at Færøerne i små perioder viste, at holdet kunne spille bold med Spanien, da de to lande mødtes i EM-kvalifikationen søndag.

For anden kamp i streg løb Færøerne søndag ind i et 0-4-nederlag, men landstræner Lars Olsen var anderledes tilfreds, end han var efter det første af de to nederlag.

Det første kom nemlig mod Sverige, mens det andet store nederlag søndag kom mod Spanien, som må siges at være et niveau over svenskerne.

- Vi kan ikke stå og råbe hurra, men det var en helt anderledes indsats – specielt rent defensivt, siger Lars Olsen til roysni.fo.

- Jeg kunne mærke på spillerne, at de ville revanchere sig efter den defensive indsats, de leverede i første halvleg mod Sverige, og det synes jeg afgjort, de gjorde.

- Det færøske DNA er, at man er der 100 procent for hinanden, at man er løbevillig, og at man kæmper, til man falder om – og det var det, der skete, siger Lars Olsen.

Han mener sågar, at færingerne i perioder var ganske godt med.

- Jeg synes, at vi i små perioder viste, at vi godt kan spille bold med et af verdens fem-seks bedste hold, siger Lars Olsen.

Færøerne har tabt alle seks kampe hidtil i EM-kvalifikationen og har en målscore på 3-20.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 21. september
Fredag 20. september