Luk

Lars Olsen: Brøndby er motiveret for at slå os

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 2,90 3,50 2,30
NordicBet 3,00 3,65 2,24
Oddset 3,10 3,55 2,25

Esbjerg skal på søndag møde Brøndby på udebane i 3F Superliga, og det bliver en vanskelig kamp, vurderer den nye Esbjerg-træner, Lars Olsen.

Lars Olsen og Esbjerg-mandskabet fik et enkelt point på hjemmebane i Olsens debut. På søndag skal Esbjerg en tur over Storebælt for at møde Brøndby.

Det opgør ser Esbjerg-træneren frem til.

- På papiret venter der os en svær kamp, for det er ikke noget let sted at spille, og derudover har Brøndby lavet gode resultater på det seneste. 

- Desuden er de i Brøndby også bekendte med statistikken, så de vil være motiveret for at vise, at de kan slå os, siger Lars Olsen til Esbjergs hjemmeside.

Lars Olsen ser stort potentiale i Esbjerg. 

- Jeg var på forhånd klar over, at vores trup indeholder meget kvalitet, og det er jeg kun blevet bekræftet i efter endnu flere dage på træningsbanen med holdet. 

- Tiden er blevet brugt godt rent taktisk blandt andet, og vi har en god plan klar til på søndag mod Brøndby, siger Olsen.

I midtugen vandt Esbjerg en hæsblæsende pokalkamp over AB i Gladsaxe med 1-2, hvor jyderne hev en sejr med hjem efter to scoringer i de døende minutter.

Esbjerg er placeret på en 13. plads i 3F Superliga, mens Brøndby frister en tilværelse som nummer tre.


Af Anders Jensen
Tirsdag 12. november