LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lars S. glæder sig til Meilingers venstrefod

| International | 0 kommentarer
Lars S. glæder sig til Meilingers venstrefod
Foto: AaBsport.dk
Marco Meilinger lagde op til AaB’s mål i 4-1-nederlaget til Rosenborg i går. Træner Lars Søndergaard glæder sig til at se mere til østrigerens venstreben.

AaB spillede i går sommerens første træningskamp mod Rosenborg. Den første times tid var jævnbyrdig, men da Lars Søndergaard herefter erstattede nogle af de rutinerede med unge spillere, gav Rosenborg den gas og vandt 4-1.

Marco Meilinger fik sin uofficielle debut for AaB og lagde op til Jakob Blåbjergs scoring på hjørnespark. Søndergaard mener at østrigeren gjorde en fin figur.

- Han er en mellemrumsspiller som passer godt til den måde vi gerne vil spille på. Han har en god pasningsfod. Han er måske ikke den kontraspiller som Thomsen var for os, men han er dygtig i små områder.

- Han har haft lidt længere ferie end nogle af de andre. Han mangler stadig lidt fysisk, men han klarede 70 minutter i går, siger Søndergaard til bold.dk og fortsætter:

- Det var en meget tilfredsstillende indsats. Han er en teknisk dygtig spiller med et godt venstreben. Og hans hjørnespark lagde op til vores mål, men han brænder også en kæmpe chance. Han viser noget af det vi gerne vil se.

Netop Meilingers evner på dødbolde er noget af det Søndergaard glæder sig til at se mere til.

- Jeg synes vi har manglet en decideret sparker, og der er han helt sikkert en rigtig god spiller. Han har tidligere scoret mål på frispark, og det har vi kigget lidt på. Han har en rigtig god venstrefod, og det er meningen han skal byde ind med det.

24-årige Marco Meilinger kom til AaB fra Austria Wien hvor han nåede 57 kampe, tre mål og otte oplæg.

kristian@bold.dk

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts