Luk

Larsen: Olof M. har opnået det vi drømmer om

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Pierre Larsen glæder sig over, at Olof Mellberg er kommet til Fremad Amager som manager. Hele truppen kan suge til sig af svenskerens enorme erfaring, siger han.

I starten af juli løftede Fremad Amager sløret for noget af en nyhed, da Olof Mellberg blev ansat som manager i 1. divisionsklubben.

Den 41-årige svensker har spilet 232 kampe i Premier League, knap 100 kampe i La Liga, mens det også er blevet til 117 landskampe for Sverige.

Det var nok de færreste uden for Fremad Amager, der havde set den komme, men spillertruppen var bekendt med, at det kunne ske.

- Jeg havde hørt en lille smule om det, fordi vores træner, Azrudin Valentic, har arbejdet sammen med ham i Brommapojkarna. 

- Det var blevet luftet lidt, at det kunne være en mulighed, så det var ikke sådan, at man blev blæst helt bagover, da Olof pludselig stod i klubben. Vi havde forventet, at det kunne ske, siger Pierre Larsen til bold.dk.

Mellberg har opnået det, alle drømmer om

Pierre Larsen er meget tilfreds med, at Fremad Amager har fået en kapacitet som Olof Mellberg til klubben, og det handler bare om at suge til sig.

- Det er helt sikkert et stort navn, der har oplevet en hel masse i sin karriere. Han har opnået det, vi alle sammen går og drømmer om, så for os spillere handler det om at suge så meget til os som overhovedet muligt.

- Jeg tror, særligt forsvarsspillerne kan lære meget af Olof, og det kunne da være fedt, hvis vi som hold kan lukke endnu bedre af, siger Pierre Larsen.

Olof Mellberg er ansat som manager, mens Azrudin Valentic er overgået til en rolle som first team coach. Pierre Larsen ser de to som et fremragende match.

- Det virker til, at de er et rigtig godt team, der har hinandens ryg. Af og til kan man godt opleve, at der er en cheftræner og en assistent, der kan være meget uenige, men her lader det til, at de er meget enige om, hvordan vi skal gøre tingene.

- Olof er kommet med en masse inputs og en enorm erfaring. Han er på træningsbanen hver dag, så vi har meget med ham at gøre, siger Pierre Larsen.

Nu 41-årige Olof Mellberg har i sin aktive karriere repræsenteret Aston Villa, Racing Santander, Olympiakos, Juventus, Villarreal og FC København.

Fremad Amager spillede lørdag 2-2 med Vejle i sæsonpremieren.


Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 13. oktober