LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Larsson: Første halvleg ødelagde det for os

| Superligaen Grundspil | 2 kommentarer
Highlights: FCK nedlagde Brøndby efter medrivende anden halvleg
Highlights: Overtidssejr til Brøndby efter Hobro-udligning i det 87. minut
Larsson: Første halvleg ødelagde det for os
Foto: Getty Images
Highlights: Suveræne Brøndby sejrede mod Subotica
Highlights: Stærke Brøndby udklasserede FCN hjemme
Manglende danskere i startelleveren: Er det et problem?
Troels Bech om nyindkøbte Radosevic: Det er et rigtigt, rigtigt godt løft for os
Brøndby-kaptajn Johan Larsson mener, at holdets dårlige start på kampen var en af de primære grunde til, at holdet søndag tabte med 3-1 på udebane mod FC København.

Efter at Brøndby i sidste sæson havde det klare overtag mod rivalerne fra FC København, så var det de hvide, der søndag trak sig sejrrigt ud af sæsonens første derby, da løverne i Telia Parken vandt 3-1.

Brøndby-anfører Johan Larsson var efterfølgende skuffet over nederlaget og særligt den måde, som gæsterne fra vestegnen kom ud til kampen på. 

- Første halvleg var det, der egentlig ødelagde det lidt for os. Vi kom skidt ud, og det tog 20 minutter før vi startede kampen, siger Larsson. 

- Vi kom ikke helt ind i vores Brøndby-stil, hvor vi skulle have vundet bolden højt på banen og stresset dem rigtig meget, så det havde blev en kamp, der bølgede meget frem og tilbage. Det er jo der, vi er bedst, men det fik vi ikke gjort. Vi ville gerne have haft en anden type kamp, og det er jo det, som vi er ærgerlige over.

- Det er noget lort, og særligt når det var inde i Parken, hvor vi gerne ville have haft mere og i hvert fald et point med hjem til Brøndby. Det er en skidt følelse, men over 90 minutter var FCK det hold, som havde flest gode perioder. 

Efter den dårlige indledning mener den svenske højreback, at Brøndby-spillerne fik bedre styr på det, og han mener bestemt ikke, at resultatet skal ses som, at magtforholdet mellem FCK og Brøndby nu har ændret sig

- Efter den dårlige start synes jeg, at vi kom godt med, og så fik de deres første mål på et fantastisk frispark, og sådan er det. Efter 1-1 synes jeg, at vi egentlig var bedst indtil de scorede igen. Der føltes det lidt som om, at vi faldt sammen som hold og så fik de målet til 3-1 kort efter.

- Jeg synes ikke på nogen måde, at det var en magtdemonstration fra FCK. Jeg synes, at det var en lige kamp, men de trak det længste strå, siger han.

Larsson og Brøndby står efter fem runder noteret for 10 point på tredjepladsen, mens FCK topper med 12 point. 

dalsten@bold.dk 


Stream Vendsyssel – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

2 kommentarer

Falken79 16:36          
Tjah
Nicodemus 17:06          
Lidt underlig udtalelse, når BIF målmand havde kampens redning efter 40sekunder i 2.halvleg og Fischer bagefter brændte endnu en 100% chance... og det faktum at BIF tabte begge halvlege.

FCK var reelt lige så tæt på 5-1 (6-1) hvis vi medregner skud på overliggeren, som BIF var på 3-2
Torsdag 16. august
Onsdag 15. august